کد خبر: ۵۱۹۶۰
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۸۵ - ۱۳:۲۳

نقاط تاريك در پرونده داور خط خورده

آفتاب‌‌نیوز :
همين جمله و گفت وگوهاى مسؤولان فدراسيون فوتبال با رسانه ها كافى بود كه پرونده كنار گذاشتن خسروى از داورى ليگ برتر به يكى از حواشى فوتبال تبديل شود. اتهامى كه از سوى برخى رسانه ها متوجه على خسروى شده بود، ايجاد شائبه هاى جهت دار در قضاوت وى بود. او در گفت وگو با روزنامه ايران ورزشى به اين نكته اشاره كرده و گفته بود: «پيش از اين نيز مطبوعات اين جنجال را راه انداختند. حالا هم اگر كسى مدركى دارد آن را منتشر كند.» خسروى خطاب به غياثى گفته بود آرامش خود و خانواده ام را گرفته اى.

فرجام پرونده على خسروى اما با دستور فدراسيون سيد داريوش مصطفوى مبنى بر بازگشت وى به داورى به نظر مى رسد خاتمه يافته است. اما انتقاد تلويحى سيدرضا غياثى از تصميم فدراسيون فوتبال ونارضايتى مسعود عنايت رييس وقت كميته داوران از اين دستور موضوع را وارد فاز جديدى كرده است.نايب رييس فدراسيون فوتبال از برگزارى جلسه اى خبر مى دهد كه موضوع بازگشت خسروى را در آن بررسى كرده است. محمدعلى افتخارى در گفت وگو با ايسنا در توضيح دلايل بازگشت خسروى مى گويد: اسناد و مدارك ارايه شده عليه خسروى را بررسى كرديم و از آن جايى كه اين اتهامات مسجل و مستدل نيست، تصميم گرفته شد كه يك فرصت ديگر به اين داور داده شود.

واكنش سيدرضا غياثى رييس سابق كميته داوران پس از جنجال هاى يك سال و نيم اخير كه با شكايت خسروى به دادگاه رفت و به حكم دادگاه قرار منع تعقيب اش صادر شد جالب توجه است: فدراسيون محمد دادكان و كميته داوران مصلحت انديش نبود. هركس اين حكم را صادر كرده است بايد خودش پاسخگو باشد. من هيچ وقت براى خوش آمد كسى كار نكردم.ا نتقاد نيشدار غياثى از آن جهت جالب توجه است كه تصميم فدراسيون براى بازگشت خسروى به داورى را خوش آمد فرد يا گروهى خاص عنوان مى كند.

غياثى در ادامه سخنان طعنه دار خود مى گويد: «ما با توجه به اطلاعاتى كه داشتيم اين تصميم را گرفتيم و اين تصميم نيز به صلاح داورى و جامعه فوتبال بود.»وى مصلحت انديشى فدراسيون كنونى را اين گونه به باد انتقاد مى گيرد: «هركسى كه قبول مسؤوليت مى كند در هر كارى بايد مسائل اخلاقى و شرعى را مدنظر داشته باشد.»

رييس سابق كميته داوران در پاسخ به اين سئوال كه چگونه بر داوران نظارت مى كرديد، تأكيد كرد: «ما افرادى را براى نظارت در ميدان داشتيم و آنها به ما گزارش مى دادند.»وى شائبه به وجود آمده در مورد على خسروى را به دليل گزارش هايى از سوى برخى باشگاه ها و كارشناسان داورى عنوان كرد و گفت: برخى باشگاه ها گزارش هايى به ما داده بودند، ضمن اينكه يكى از كارشناسان داورى نيز مقابل آقاى دادكان و نوآموز عليه خسروى شهادت داد.غياثى در پاسخ به درخواست روزنامه همشهرى براى اعلام نام اين كارشناس داورى گفت: « نصيرزاده در جلسه اى با حضور دادكان و نوآموز عليه اين داور شهادت دادند. اين در حالى است كه نصيرزاده هر گونه جلسه عليه خسروى را تكذيب مى كند و مى گويد: «اصلاً چنين جلسه اى در كار نبود، من با خسروى رفيق هستم و چنين كارى را نمى كنم.»

لحن مسعود عنايت رييس كميته فعلى داوران در واكنش به بازگشت على خسروى از جنس ادبيات رضا غياثى است، همراه با طعنه و البته با چاشنى محافظه كارى.عنايت با ذكر اين نكته كه مخالف بازگشت خسروى به داورى است دليل خود را غير از مسائلى مى داند كه در گذشته مطرح شده است: «من نمى دانم در گذشته چه اتفاقى افتاده، نه كسى مرا در جريان گذاشته و نه اصلاً مسؤوليتى در قبال آن دارم. اگر مخالف بازگشت ايشان بودم به اين دليل بود كه اين موضوع برخلاف پروژه جوانگرايى كميته داوران است.»وى ادامه داد: «اولويت اول ما داوران جوان هستند اما كميته داوران تابع دستورات فدراسيون است، چون جزيى از آن است.»

رييس كميته داوران بازگشت على خسروى را مشروط به قبول شدن او در تست هاى داورى مى داند: «خسروى بايد تست بدهد. مسعود مرادى در يك هفته در تست داورى قبول شد ما به او داورى نداديم و هفته بعد پس از قبولى در تست قضاوت كرد. هر كس مى خواهد بايد تست بدهد و در صورت قبولى داورى مى كند. من حتى از كولينا هم براى قضاوت تست مى گيرم.»به نظر مى رسد فدراسيون فوتبال در اعلام حكم على خسروى براى بازگشت به داورى رأى سيدرضا غياثى و كميته داوران مورد حمايت محمد دادكان را به چالش مى كشاند تا مناقشه دنباله دار مصطفوى و فدراسيون گذشته وارد فاز جديدى شود. به همين دليل است كه غياثى مى گويد: «صلاح مملكت خويش خسروان دانند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین