آفتابنیوز : نگارنده در ادامه با اشاره به اینکه مجلس نیز در گرانی موجود سهیم است، میافزاید: آقايان نماينده! حتماً فراموش نكردهايد زمانى را كه به درخواست دولت براى برداشتهاى آنچنانى از ذخيره ارزى راى مثبت مىداديد. همان زمان بود كه بسيارى به تبعات تورمى اين برداشتها هشدار مى دادند، اما شما در مقابل پاسخ مىداديد: «شما قصد تيره كردن روابط دولت و مجلس را داريد.» آقايان نماينده! آيا بخش زيادى از گرانىهاى اخير ناشى از تبعات تورمى تصميم اشتباه «تثبيت قيمتها» نيست؟ نمايندگان محترم، كمى فكر كنيد! سهم شما كمتر از دولت نيست.
در ادامه این نوشتار اما به رویکرد برخی از چهرههای شناخته شده جناح اصولگرا در نفی گرانی و تاثیر روانی این تکذیب بر مردم اشاره شده و آمده است: آقاى احمد توكلى نماينده مردم تهران در مجلس كه اتفاقاً رياست مركز پژوهشهاى مجلس را نيز عهده دار هستند اظهارات جالبى دارند. ايشان در پاسخ به سوال خبرنگارى كه پرسيد مردم با قيمتهاى گوشت كيلويى ۷۰۰۰ تومان وسبزى ۵۰۰ تومانى چه كار كنند مىگويد: «اين قيمتها واقعيت ندارد من شب گذشته در ميوه فروشى محلمان ديدم كه هر كيلو سبزى ۱۶۰ تومان است به شما خبرنگاران توصيه مىكنم به تورم روانى دامن نزنيد.»
ابرار آورده است: قضاوت در مورد قيمت اقلام ياد شده را بر عهده خوانندگان محترم مى گذاريم اما چه دليلى براى كتمان گرانىها وجود دارد؟ آيا انداختن توپ در ميدان مطبوعات و رسانهها مشكل گرانى را حل مى كند؟ آيا واقعاً نماينده تهران و همفكران ايشان فكر نمىكنند كه وقتى مردم صحبتهاى ايشان را بشنوند و با كتمان گرانى از سوى آنها مواجه شوند چه فكرهايى در مورد مسوولان نظام مىكنند؟ آيا اين حرفها مردم را نسبت به نظام بدبين نمى كند؟
انتقاد از «رویکرد احمدینژاد در فرافکنی مشکلات» موضوع دیگری است که ابرار به انتقاد از آن پرداخته و مینویسد: رئيس جمهورى محترم درست ۴ روز بعد از فرمايش رهبرى با انتقاد از سياستهاى گذشته مىگويد: «ملت ايران توزيع فقر را به توزيع ثروت در بين نورچشمىها ترجيح مىدهند».
اولاً: آقاى رئيس جمهور عدالت محور! ملت ما صد البته طرفدار توزيع ثروت ميان نورچشمىها نيست، اما برخلاف آنچه كه شما مى گوييد مردم طرفدار توزيع فقر هم نيستند. مردم به شما رأى ندادند كه فقر را براى آنان به ارمغان آوريد. سؤال اينجاست كه شما با كدام مجوز شرعى و قانونى چنين حرفى را مطرح مىكنيد؟
دوماً: بارها ديگران از جانب شما محكوم شدهاند كه هنوز در حال و هواى انتخابات به سر مىبرند و مانند همان زمان موضعگيرى مىكنند، اما از فحواى واكنشها و سخنرانىهاى شما اين چنين بر مىآيد كه دولت شما نيز هنوز باور نكرده است كه در انتخابات پيروز شده است و هنوز در جو انتخابات به سر مىبرد. براستى چه دليلى وجود دارد كه وقتى ديگران در مورد گرانىها انتقاد و حتى راهكارهايى براى بهترشدن وضع پيشنهاد مى كنند آنها به مخالفت و عنادورزى با دولت محكوم مى شوند؟
ابرار در نهایت به احمدی نژاد هشدار میدهد که قدر موقعیت فعلی را بداند و کاری انجام دهد. نگارنده با اشاره به اینکه «آقاى رئيس جمهور! مگر قرار نبود در ماه مبارك رمضان اقلام مورد نياز مردم به قيمت ارزان يا لااقل قيمت واقعى عرضه شود؟ نتيجه طرح ضيافت چه شد؟» مینویسد: به واقع در كدام دوره از دولتهاى پيشين اين چنين درآمد نفتى و پشتوانه ذخيره ارزى داشتهايم. در كدام دوره دولت، مجلس، قوه قضائيه و... اينچنين همسو بودهاند؟
ابرار در پایان خطاب به احمدینژاد می نویسد: آقاى رئيس جمهور! اگر حرف نگارنده نيز مانند حرفهاى ديگر منتقدان عنادورزى تعبير نمىشود بايد بگويم كه همه شرايط براى شما مهياست و مردم در چنين شرايطى انتظار ضعف، سهل انگارى و يا خداى نكرده كم كارى را ندارند. آقاى احمدى نژاد! نگرانى رهبرى، علما و بزرگان به جاست. به خود آييد و فكرى براى گرانى و تورم بكنيد.