آفتابنیوز : از همان اولين روزهاى انتقال مالكيت باشگاه از سازمان تربيت بدنى به وزارت رفاه تعامل اميدواركنندهاى بين مديران تازه وارد و گروهى كه در رأس هرم مديريتى و فنى تيم فعاليت مى كردند، وجود نداشت و كاملاً مشخص بود خودنمايى پرچم سفيد در كنار نام استقلال كه هر از گاهى برافراشته مى شد، چندان دوام نخواهد آورد.
جرقه اولين اختلافات در پى نخستين تصميم اعضاى جديد هيأت مديره كه بدون مشورت با كادرفنى بيانيه كناره گيرى استقلال از جام حذفى را منتشر كردند، زده شد. قلعه نويى معتقد بود مديران رده بالاى مجموعه نبايد در اين امور وارد شوند و آقايان مدير قصد داشتند روز به روز رد پاى خود را در مسائل فنى و به اصطلاح مطبوعاتى باشگاه پر رنگ تر كنند.
و بالاخره در اولين ساعات صبح روز شنبه ۲۲ مهر ماه ۸۵ و پس از حدود ۳ ماه و اندى كش و قوس، در پى انتخاب مقداد نجف نژاد به عنوان مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران، امير قلعه نويى به همراه نظرى جويبارى نامه استعفاى خود را نوشتند و پست هاى مديريت فنى و سرپرستى را تحويل دادند. هرچند آنها در ظاهر از مدت ها قبل بنا را بر كناره گيرى گذاشته بودند اما بى شك امضاى حكم مديرعامل جديد با جدايى ناگهانى قلعه نويى و جويبارى در ارتباط مستقيم بوده است و اكنون استقلال در حالى در اوج بلاتكليفى دست و پا مى زند كه در آستانه آغاز هفته ششم فصل جديد به سر مى بريم و قرار است مسابقات تا پايان نيم فصل به صورت بسيار فشرده پيگيرى شود.
پروسه ناكام قلعه نويى برخى از رسانه هاى گروهى چند روز قبل از انتخاب جانشين دكتر قريب خبر از جايگزينى نجف نژاد نماينده مردم بابلسر در مجلس هاى پنجم و ششم داده بودند. شانس او پس از انتخاب رسولى نژاد به عنوان نايب رييس باشگاه استقلال افزايش يافت و تنها سپرى شدن چند روز از آخرين تحولات هيأت مديره براى خاتمه دادن به داستان كسالت آور انتخاب مديرعامل جديد استقلال كافى بود.
امير قلعه نويى كه حتى پس از تصدى سرمربيگرى تيم ملى و جدايى دكتر قريب از برنامه مديريتى باشگاه حاضر به استعفا نشد و سعى كرد شرايط انتصابات جديد را آن طور كه مطابق ميل خود و دوستانش بود تغيير دهد، بلافاصله پس از امضاى حكم مديرعاملى نجف نژاد نامه استعفاى خود را تقديم اميدوار رضايى كرد: «من نمى توانم ۲ شغله باشم. تيم ملى روزهاى حساسى را پيش رو دارد و كار من و همكارانم هر روز سنگين تر خواهد شد. استقلال نياز به كسانى دارد كه بتوانند به صورت تمام وقت در خدمت اين تيم باشند. ان شاءالله روند موفقيت هاى اخير در غياب بنده هم ادامه پيدا خواهد كرد و استقلال و هواداران پرشمارش همچنان در جاده موفقيت قدم برمى دارند.»
تمام اظهارنظرهاى مديرفنى سابق پس از استعفا، تعارف هاى مصلحتى و غيرواقعى بيش نبود. او كه حتى با بازگشت على فتح الله زاده به صندلى مديرعاملى مخالفت كرده بود ۲ هدف عمده را دنبال مى كرد. اول اينكه در صورت امكان زمينه حضور دوباره دكتر قريب را در باشگاه فراهم كند يا على نظرى جويبارى با يك جهش دور از ذهن و عجيب و غريب به جاى قريب بنشيند.
به اين ترتيب جايگاه شخص مديرفنى و نفرات وابسته به او به خطر نمى افتاد و آنها مى توانستند كمافى سابق شريان حياتى استقلال را در دست بگيرند. انتخاب مقداد نجف نژاد كه شناسنامه قابل ذكرى در زمينه ورزش ندارد تمام رشته هاى قلعه نويى را پنبه كرد. او حالا به بهانه تيم ملى از تيمى كه ۳ سال شب و روز خود را در كنار آن گذارند كنار مى كشد اما چه كسى است كه نداند سرمربى سابق براى حضور به همراه استقلال در ليگ قهرمانان چه نقشه هايى كه نكشيده بود.
دو راهى پر خطر پيش روى مرفاوى
كمتر از يك ساعت پس از استعفاى قلعه نويى، نظرى جويبارى هم كه خيلى ها از او به عنوان مديرعامل جديد باشگاه نام مى بردند جدايى خود را اعلام كرد. حتى جواد قراب سخنگوى استقلال هم صندلى نه چندان ارزشمندش را تحويل داد تا دست مدير تازه وارد براى پر كردن سكوهاى خالى مديريتى باز باشد.
مرفاوى، اقبالى، بابازاده و ساير اعضاى كادرفنى كماكان به فعاليت خود ادامه مى دهند اما هيچ بعيد نيست كه به زودى تغييرات وسيعى را روى نيمكت مدافع عنوان قهرمانى شاهد باشيم. حالا استقلال تمام و كمال در دستان وزارت رفاه است و خوب به خاطر داريم كه آنها از ابتدا با انتخاب مرفاوى به عنوان سرمربى مخالف بودند و پافشارى هاى قلعه نويى و قريب باعث شد سكوت كنند.
به مرفاوى اطمينان داده شده كه حداقل تا پايان مسابقات سرمربى استقلال باقى خواهد ماند اما او هم در حال حاضر بر سر دوراهى ترديد برانگيز و پرخطرى ايستاده است. اگر به تبعيت از دوستانش استعفا بدهد بزرگترين فرصت دوران مربيگرى اش را از كف خواهد داد و چنانچه به مديران جديد اعتماد كند چه بسا در پس اولين ناكامى بركنار شود و ديگر حتى در كابينه قلعه نويى هم جايگاهى نداشته باشد. صمد در هر دو صورت بازنده است مگر آنكه استقلال او فقط و فقط پيروز شود.