پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۲۴۰۹
۱۲:۰۰
۱۳۸۵/۰۷/۲۷
نجف نژاد:

استقلال را به جایگاه خود بر می‌گردانم

۱۲:۰۰
۱۳۸۵/۰۷/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز، مديرعامل جديد اين باشگاه در خصوص برنامه‌ها و اهداف خود اظهار داشت: مهمترين اصل در مديريت سه اصل است؛ برنامه، سرمايه و مديريت. در واقع مديريت هنر بكارگيری از سرمايه و برنامه است مطمئناً اگر در كنار اين دو امر تأسيسات و امكانات ورزشی را نيز اضافه كنيم شرايط يك باشگاه را به سمت و سوی مناسبی سوق داده‌ايم. 

وی در ادامه افزود: با وجود بهره‌گيری از مسائل فوق اگر همدلی در كار نباشد تيمی به نتيجه‌‌گيری دست نخواهد يافت و تمام تلاش ها بی‌ثمر خواهد ماند مسلماً با همدلی بزرگترين مسائل حل شده و يك تيم از حساس‌ترين مشكلات سربلند خارج خواهد شد.

نجف‌نژاد تصريح كرد: وظيفه مديران ايجاد انگيزه است امروز شرايط همدلی در استقلال مهيا است. استقلال دارای ظرفيت‌های بالايی است كه بايد از همه آنها به بهترين نحو بهره برد. استقلال دارای پيشكسوتان با ارزشی است كه دست همه آنها را برای كمك می‌فشاريم چون ما در واقع برای جذب كردن آمده‌ايم.حضور 24 ساعته در باشگاه استقلال و تشكيل ستادی قوی نيز برای پيشبرد برنامه‌هايم در رئوس كارهای من قرار دارد.

نجف‌نژاد در پايان در خصوص برنامه‌های ديگر خود خاطرنشان ساخت: با برنامه كوتاه‌مدت و ميان‌مدت و بلندمدت مشكل استقلال را مرتفع خواهيم ساخت پرداختن به تيم های پايه به عنوان بستر اصلی استقلال و تقويت اين تيم ها در رئوس برنامه كاری ما قرار خواهد داشت. تشكيل شورای عالی معاونين و تشكيل ستاد استقلال از برنامه‌های ديگر من است كه هركدام به ترتيب اولويت انجام خواهند شد.
استقلال از لحاظ ساختاری نياز به ترميم دارد ضمن آنكه بنيه مالی استقلال را در بحث مهم اقتصادی تقويت خواهيم كرد.

مديرعامل استقلال در خصوص استعفای سه تن از اعضای اين باشگاه و در رأس آنها امير قلعه‌نوعی خاطرنشان ساخت: دلايل اين مسئله را بهتر است از خود شخص قلعه‌نوعی بپرسيد اما همانطور كه قبلاً نيز گفتم سياست ما حمايت از كادر فنی فعلی است ضمن آنكه در كنار اين مسئله حفظ مجموعه فنی فعلی باشگاه و استفاده از تجربيات پيشكسوتان استقلال از جمله برنامه‌های ديگر ماست كه اميدوارم هرچه زودتر فراهم شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha