پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۲۴۱۱۳
۱۴:۰۱
۱۳۹۷/۰۲/۲۸

ترامپ: منظورم از «حیوان» مجرمان بودند

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید که منظورش از استفاده از واژه «حیوانات» مجرمین بودند.
۱۴:۰۱
۱۳۹۷/۰۲/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،
 «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت که زمانی که برخی از مهاجران غیرقانونی را «حیوان» توصیف کرده است منظورش مجرمین بوده است.

اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا با انتقادات گسترده‌ای همراه بوده است و مکزیک آن را غیرقابل قبول خواند.

ترامپ روز چهارشنبه در سخنانی گفته بود کسانی وارد آمریکا می‌شوند و یا تلاش می‌کنند وارد کشور شوند، بسیاری از آن‌ها را متوقف کرده‌ایم و از کشور اخراج کرده‌ایم، نمی‌دانید این افراد تا چه اندازه بد هستند، آن‌ها انسان نیستند، حیوان‌اند.

مکزیک اعلام کرده است شکایت‌های دیپلماتیکی را به وزارت خارجه آمریکا و در اعتراض به اظهارات ترامپ ارائه کرده و عنوان کرد که این اظهارات مغایر با حقوق بشر است.

وزیر خارجه مکزیک در این باره گفت: دونالد ترامپ برخی از مهاجران را حیوان خواند. شاید در ذهنش تصویر گروه‌های مجرم نقش بسته بود نه انسان ها، نمی‌دانم، اما دولت مکزیک این اظهارات را نمی‌پذیرد.
منبع: خبرگزاری ایلنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۸
لابد منظورت از مجرم همان مهاجر است
پاسخ