سیاسی » عمومی
کد خبر: ۵۲۴۹۲۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۶
اهدای ۲۵۷۰۰ سکه به قهرمانان سالهای ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ در حضور رئیسجمهور
مراسم تجلیل از قهرمانان سالهای ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ با حضور رئیسجمهور، وزیر ورزش و جوانان و رؤسای کمیته المپیک و پارالمپیک امشب (سهشنبه) برگزار شد.
آفتابنیوز :
مراسم تجلیل از قهرمانان و مدالآوران سالهای ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ امشب (سهشنبه) با حضور رئیسجمهور، وزیر ورزش و جوانان، رؤسای کمیته ملی المپیک و پارالمپیک، معاونان وزارتخانه، رؤسای فدراسیونهای ورزشی و قهرمانان و پیشکسوتان ورزش برگزار شد.
در این مراسم ۲۵ هزار و ۷۰۰ سکه بهار آزادی به عنوان جوایز قهرمانان به فدراسیونهای ورزشی اهدا خواهد شد.
همچنین در بین فدراسیونهای ورزشی، فدراسیون کشتی با ۳۳۳۰ سکه، فدراسیون جانبازان با ۲۹۵۰ سکه، فدراسیون ناشنوایان با ۱۸۸۵ سکه، فدراسیون کاراته با ۱۴۵۰ سکه، فدراسیون وزنهبرداری با ۱۳۵۵ سکه، فدراسیون تکواندو با ۱۳۳۲ سکه، فدراسیون والیبال با ۱۳۱۳ سکه و فدراسیون فوتبال با ۱۱۵۰ سکه در رتبههای بعدی پاداش سالهای ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ هستند.
ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۲
مطمئن هستید که همه آنان به دست ورزشکاران رسیده
آخه یه بارما رفته بودیم به یک مسابقه ورزشی ده تاوزشکاربودیم پنج تامربی وسرپرست وهفده نفر همراه بعد ازمسابقه جوایزوهدایا به ماورزشکارها نرسید همه راهمراهان عزیز بردند
