پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۲۵۸۴
۱۴:۰۷
۱۳۸۵/۰۸/۰۱

انتقاد کری از بوش

۱۴:۰۷
۱۳۸۵/۰۸/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، جان کری در گفت و گوی تلویزیونی در خصوص تعهد جورج بوش به نوری المالکی مبنی بر عدم بازگرداندن سربازان امریکایی به وطن گفت : بوش باید صریح تر برخورد کند . دولتمردان عراقی باید بدانند که قرار نیست جوانان امریکایی قربانی سهل انگاری های آنها در عراق شوند .

این دموکرات امریکایی با رد این ادعا که القاعده باعث افزایش تشنج در عراق شده است افزود : تعداد كمی از عناصر القاعده در عراق حضور دارند و سازمان اطلاعات مركزی آمريكا تاييد كرده خشونت‌های عراق بين شيعه و سنی و جنگ داخلی است.

جان کری ضمن ابزار تردید به موفقیت سیاست فعلی امریکا در عراق اعلام کرد که استراتژی اتخاذ شده توسط جورج بوش به موفقیت نخواهد رسید و وی همچنان به فریب افکار عمومی جهانیان ادامه می دهد . 

این سناتور مخالف دولت ، پیش از این نیز مدعی شده بود که سیاست های جورج بوش در عراق منجر به افزایش خطر تروریسم شده است .
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha