پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۵۲۶۴۷۷
۱۴:۳۴
۱۳۹۷/۰۳/۱۰

نظربایف رئیس مادام‌العمر شورای امنیت ملی قزاقستان شد

سنای قزاقستان امروز (پنجشنبه) لایحه‌ای را به تایید رساند که به رئیس‌جمهوری کنونی این کشور اجازه می‌دهد تا رئیس مادام العمر شورای امنیت ملی کشور شود.
۱۴:۳۴
۱۳۹۷/۰۳/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،
شورای امنیت قزاقستان حوزه‌های اصلی سیاستگذاری کشوری در عرصه‌های امنیت ملی، ظرفیت دفاعی، اقدامات هماهنگ آژانس‌های دولتی در این حوزه‌ها را بررسی می‌کند. سنای قزاقستان امروز (پنجشنبه) لایحه‌ای را به تایید رساند که به نورسلطان نظربایف، رئیس‌جمهوری کنونی این کشور اجازه می‌دهد تا رئیس مادام العمر شورای امنیت کشورش شود.

رئیس و اعضای شورای امنیت قزاقستان بر فعالیت‌ها و گردهمایی‌های این شورا نظارت دارد. تصویب این لایحه به دقت وظایف و نقش شورای امنیت قزاقستان را به عنوان یک آژانس هماهنگ کننده امنیت ملی و دفاعی طراحی می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه آکی‌پرس، اعضای شورای امنیت قزاقستان شامل رئیس‌جمهوری، رئیس سنا، رئیس مجلس، نخست‌وزیر، وزیر کشور، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری، دادستان کل، رئیس کمیته امنیت ملی، وزیر خارجه، وزیر دفاع و وزیر امور داخلی است. 


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha