پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۲۶۵۱
۱۱:۱۷
۱۳۸۵/۰۸/۰۶
انتقاد از دولت، اخراج از کشور

نماینده عنان از سودان اخراج شد

۱۱:۱۷
۱۳۸۵/۰۸/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، جان پرونک روز دوشنبه و پس از آن که دولت به وی برای ترک خاک سودان سه روز فرصت داد، به سازمان ملل بازگشت.
جان پرونک در سخنان خود اعلام کرده بود که دولت با وجود امضای توافقنامه‌ آتش‌بس همچنان به اقدامات نظامی خود ادامه می‌دهد. در ماه می آشوبگران دارفور با دولت توافقنامه صلح امضا کردند. 

خشونت همچنان در دارفور ادامه دارد. این در حالی است که بنا بر آمارگیری سازمان ملل تاکنون و به دنبال سه سال خشونت در دارفور 200 هزار نفر جان خود را از دست داده و حداقل دو نیم میلیون نفر بی خانمان شده‌اند.
سازمان ملل به جان پرونک ماموریت داده بود تا با متقاعد کردن دولت سودان امضا نهایی برای حضور حافظان صلح سازمان ملل در دارفور را کسب کند. در حال حاضر حافظان صلح اتحادیه آفریقا که از لحاظ تجهیزات در وضع چندان رضایت بخشی به سر نمی‌برند در مناطق جنگ زده سودان مستقر هستند و این در حالی است که سازمان ملل آمادگی کامل خود برای استقرار حافظان صلح این سازمان را اعلام کرده است.
پرونک 66 ساله از ژوئن سال 2004 به عنوان نماینده ویژه سازمان ملل در سودان فعالیت داشته است.
نماینده سودان در سازمان ملل نیز پس از اخراج سفیر این سازمان ادعا کرد که حضور وی تهدید کننده امنیت ملی سودان است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha