پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۵۲۷۳۰۶
۰۰:۲۶
۱۳۹۷/۰۳/۱۵

حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد

حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد
هیئت دولت چندی قبل دستگاههای اجرای را ملزم کرد برای سیستم گزارشگری خود در کنار دلار از یورو استفاده کنند تا در طی دو سال آتی، استفاده از دلار در سیستم گزارشگری کشور متوقف شود
۰۰:۲۶
۱۳۹۷/۰۳/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،
پبررسی جزییات گزارش گمرک از آمارهای تجارت خارجی کشور نشان می‌دهد برای نخستین بار در این گزارش از ارز یورو برای ارائه آمارهای تجارت خارجی استفاده شده است.

هیئت دولت چندی قبل دستگاههای اجرای را ملزم کرد برای سیستم گزارشگری خود در کنار دلار از یورو استفاده کنند تا در طی دو سال آتی، استفاده از دلار در سیستم گزارشگری کشور متوقف شود. همانطور که در جدول زیر قابل مشاهده است گزارشهای آماری سابق گمرک ایران تنها بر اساس ارز دلار ارائه می‌شد.

گفتنی است؛ هیئت وزیران در جلسه 29 فروردین ماه به‌پیشنهاد بانک مرکزی و به‌استناد تبصره 3ماده 7 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب کرد، کلیه وزارت‌خانه‌ها، شرکتها و مؤسسات دولتی موظف‌اند از تاریخ ابلاغ این مصوبه از یورو به‌جای دلار به‌عنوان ارز مبنای گزارشگری و انتشار آمار و اطلاعات و داده‌های مالی خود استفاده کنند، بر این اساس به‌مدت دو سال گزارشات آماری به هر دو ارز دلار و یورو و پس از آن تنها بر اساس ارز یورو ارائه خواهد شد.

حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد

حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد

حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد

منبع: تسنیم

گزارش خطا
برچسب‌ها:
گمرک دلار
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۵
مشکل دلار یا یورو نیست مشکل گرانی ارزه برای مردم
پاسخ