پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۵۲۷۶۶۹
۱۰:۲۰
۱۳۹۷/۰۳/۱۸

حادثه هواپیمایی در اهواز ختم به خیر شد

یک فروند هواپیمای مربوط به شرکت هواپیمایی زاگرس ایر که در مسیر اهواز- مشهد دچار مشکل شده بود به سلامت در فرودگاه اهواز به زمین نشست.
۱۰:۲۰
۱۳۹۷/۰۳/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
مدیر کل فرودگاههای استان خوزستان  اظهار داشت:این هواپیما با 161 مسافر در ساعت 23:20 پنجشنبه شب پس از برخاستن از باند فرودگاه اهواز یکی از موتورهای آن دچار آتش سوزی شد که بلافاصله خلبان آن درخواست فرود اضطراری کرد.
محمد رضا رضائی افزود: با تدابیر اندیشیده شده در فرودگاه اهواز هواپیما در ساعت 23:35 به سلامت به زمین نشست و بلافاصله کار ایمن سازی هواپیما انجام و مسافران در سلامت کامل از هواپیما پیاده شدند.
وی گفت: در حال حاضر در تلاش برای جایگزین کردن یک هواپیمای MD برای انتقال مسافران یاد شده به مشهد مقدس هستیم واحتمالا در ساعت 4:30 دقیقه از اهواز به مشهد پرواز خواهد کرد.
وی گفت: کارشناسان و متخصصان نیز مشغول بررسی و رفع نقص در هواپیمای یاد شده هستند.
در حال حاضر در فرودگاه اهواز روزانه 90 پرواز رفت و برگشت انجام می شود و این فرودگاه جزو پنج فرودگاه مهم و پر ترافیک کشور محسوب می شود.

منبع: ایرنا 
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha