پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۲۷۸۸
۲۱:۱۵
۱۳۸۵/۰۸/۰۸

حاجی‌بابایی وزیر می‌شود؟

۲۱:۱۵
۱۳۸۵/۰۸/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، در همین رابطه، حمید رضا حاجی بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب اظهار داشت که «فکر نمی‌کنم احمدی‌نژاد چنین قصدی داشته باشد». 

عضو هیأت رئیسه مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار آفتاب که در صورت چنین پیشنهادی چه عکس‌العملی خواهد داشت،‌گفت: مگر جایگاه اکنون من بد است؟ اما راجع به آن فکر می‌کنم. 

حاجی بابایی، جهرمی را مدیری قدرتمند دانست و افزود: ایشان سال‌ها در استانداری‌ها کار کرده است و در این باره پخته گشته. من شاهد مدیریت او از نزدیک بوده‌ام و جهرمی را آدم دوران دیده‌ای می‌دانم.

 وی ضمن دفاع از عملکرد جهرمی خاطرنشان کرد: او گسترده‌تر از حیطه وزارت خانه‌اش کار می‌کند و می‌تواند در امور دیگر نیز تأثیرگذار باشد. 
        
حاجی‌ بابایی در بخش دیگری از سخنانش  در ارتباط با شایعات مربوط به فشار هیأت رئیسه برای پس گرفتن امضای نمایندگان در طرح تحقیق و تفحص از شهرداری دوران احمدی‌نژاد تصریح کرد: ما در هیأت رئیسه این طرح را بررسی کرده‌ایم با توجه به مواردی که در این نامه بیان شده است آن را به کمیسیون عمران ارجاع داده‌ایم چرا که کمیسیون عمران باید به این طرح رسیدگی کند و فشاری بر روی نمایندگان نیست.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha