کد خبر: ۵۲۸۱۹
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۸۵ - ۱۳:۲۴

خاتمی وارد اسکاتلند شد

آفتاب‌‌نیوز : بنا به نوشته ورزنامه ایندیپندنت سفر خاتمی با اعتراض گروهی از مخالفین دولت ایران روبروست. مخالفین، خاتمی را متهم کرده‌اند که در طول دوره ریاست جمهوری وی هزاران دانشجو در ایران به زندان افتاده‌اند. 

پیش از این گزارشی منتشر شد مبنی بر اینکه در پی شکایت دو ایرانی از خاتمی ممکن است وی تحت بازجوئی پلیس انگلیس قرار بگیرد. اما پلیس این کشور شب گذشته اعلام کرد مدرک کافی برای بازجویی از خاتمی وجود ندارد. 

سخنگوی پلیس انگلیس گفت: پلس نامه دو مخالف دولت ایران را دریافت و سعی کرد مدارک لازم در این زمینه را بدست آورد، اما مدرک کافی برای تحت تعقیب قرار دادن وجود ندارد از این رو بهانه‌ای برای بازجویی قضایی از آقای خاتمی وجود ندارد. 

آقای خاتمی عالی‌رتبه‌ترین مقام ایرانی است که پس از انقلاب اسلامی در سال 1979 به انگلیس سفر می‌کند. وی امروز با حضور در دانشگاه سنت‌اندروز درجه دکترای افتخاری این دانشگاه را دریافت می‌کند. 

یکی از اعضا هیات همراه خاتمی در مورد اهداف این سفر گفت: هدف خاتمی در این سفر پنج‌روزه رفع سوءتفاهمات میان تهران و غرب در مورد برنامه هسته‌ای ایران است. 

بی‌بی‌سی نیز در خبری از سفر خاتمی به انگلیس از ادامه مخالفت با این سفر خبر داد. بنا به این گزارش مخالفین دولت ایران معتقدند خاتمی در دوران ریاست جمهوری‌اش با منحرف کردن جامعه جهانی باعث پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران شد.
در عین حال این گزارش خاطر نشان می‌کند مخالفت‌ها تاثیری در سفر خاتمی به انگلیس نداشته و جک استراو در زمانی که وزیر خارجه انگلیس بود از سفر خاتمی به کشورش حمایت کرده بود. 

خاتمی پس از افتتاح مرکز مطالعات ایران در دانشگاه سنت‌اندروز به لندن خواهد رفت. سخنرانی در موسسه چاتمن و دیدار با رهبران کلیسای آنجلیکا از برنامه‌های خاتمی در لندن است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین