بوش: دموکراتها برنامهای ندارند
به گزارش آفتاب نیوز، 
رئیسجمهور آمریکا در ادامه سخنانش گفت: اگر به خوبی به سخنان دموکراتها در خصوص جنگ عراق گوش دهید متوجه میشوید که آنها هیچ برنامه خاصی برای پیروزی در جنگ با تروریستها ندارند.
ادامه خونریزیها در عراق که تاکنون جان 2800 سرباز آمریکایی را گرفته است تاثیر بسزایی به رای آمریکاییها مخالف جنگ گذاشته است. در صورت تحقق نتایج نظرسنجیها و پیروزی دموکراتها در این انتخابات جرج بوش باید دو سال باقیمانده از ریاست جمهوری خود را در شرایط بسیار سخت سیاسی طی کند.
جرج بوش بارها با دفاع از حمله به عراق در سال 2003 میلادی ادعا کرده است که دموکراتها خواهان خروج زودهنگام از عراق و پیش از به پایان بردن کار هستند.
بوش در این خصوص به طرفداران خود گفت: دیدگاه دموکراتها در خصوص عراق بدینگونه تعریف میشود: پیروزی تروریستها و شکست آمریکا. هدف دموکراتها خروج از عراق به هر قیمتی است و هدف جمهوریخواهان پیروزی در عراق.
دیکچنی نیز پیش از این در مصاحبه با شبکه ان بی سی ادعا کرده بود که شورشیان عراقی برای تاثیرگذاری بر انتخابات ایالات متحده دست به افزایش حملات خود زدهاند.
پس از حمله به عراق و عدم کشف تسلیحات کشتار جمعی در این کشور بود که دامنه انتقادها از جرج بوش افزایش یافت. البته رئیس جمهور ایالات متحده باز هم از تهدید آمیز بودن وجود صدام حسین برای امنیت جهانی سخت گفت.
دموکراتها نیز که شسکت رقیب در عراق را دستاویزی برای پیروزی قرار دادهاند. از سوی دیگر بسیاری از جمهورخواهان که علاقهای به دست و پا زدن در ورطه جنگ عراق ندارند نیز با فاصله گرفتن علنی از جرج بوش، تمام تلاش خود را برای پیروزی در انتخابات به کار گرفتهاند.