آفتابنیوز : 
خبرگزاری فرانسه به نقل از نیکلاس برنز معاون وزیر خارجه آمریکا گزارش داد کاندولیزا رایس از وزرای خارجه کشورهای انگلیس، چین، فرانسه و روسیه طی پیامی خواسته است «اختلافات میان خود که مانع از تصویب قطعنامه تحریم علیه ایران میشود را حل کنند».
برنز گفت: وزیر خارجه آمریکا معتقد است ما باید تا آنجا که ممکن است تلاش کنیم قطعنامه تحریمها در شورای امنیت به تصویب برسد. وی همچنین تاکید کرد که آمریکا کار فشردهای را در شورای امنیت برای تصویب قطعنامه آغاز کرده است.
ایران با امتناع از پذیرش قطعنامه پیشین شورای امنیت که خواستار تعلیق غنیسازی شده بود در معرض تحریمهای سازمان ملل قرار گرفته اما اختلاف میان اعضا دائم شورای امنیت تاکنون مانع از تصویب قطعنامه جدیدی علیه ایران شده است.
در همین حال، خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که دیپلماتهای سازمان ملل از به تعویق افتادن دور بعدی نشست گروه 1+5 در مورد تحریمهای ایران خبر دادهاند. این در حالی است که آمریکا برای کسب حمایت روسیه از تحریمهای ایران با مستثنی شدن نیروگاه هستهای بوشهر از تحریمهای سازمان ملل موافقت کرده است.