پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۲۹۶۲
۱۲:۰۱
۱۳۸۵/۰۸/۱۱

مانور ایران

۱۲:۰۱
۱۳۸۵/۰۸/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: همزمان با مانور آمریکا و متحدانش در خلیج فارس، سردار سرلشگر یحیی رحیم صفوی فرمانده كل سپاه پاسداران خبر داد كه دومین رزمایش بزرگ سپاه با عنوان «پیامبر اعظم» از روز پنجشنبه در خلیج فارس و دریای عمان آغاز می‌شود. وی امروز طی نشستی مطبوعاتی نخستین هدف این رزمایش را «نمایش اقتدار و عزم ملی برای دفاع همه‌جانبه در مقابل هر گونه تهدید علیه جمهوری اسلامی ایران» خواند و اعلام کرد که این رزمایش در دستورکار سپاه بوده، اما زمان آن مقداری به جلو افتاده‌است. 

فرمانده سپاه در بخش دیگر سخنانش با تاكید بر این‌كه «این رزمایش هیچ تهدیدی برای منطقه و كشورهای همسایه ندارد»، گفت: این رزمایش به امنیت منطقه توجه دارد. مدل امنیتی مورد توجه جمهوری اسلامی ایران، تامین امنیت خلیج فارس با مشاركت همه كشورهای همسایه در تركیبات امنیتی این منطقه فوق‌العاده حساس و استراتژیك است.

وی گفت: از نظر ایران همسایگان ما دوستان ما محسوب می‌شوند و دشمنان ما دشمنان همسایگان ما هم هستند. سپاه در این رزمایش می خواهد نشان دهد كه فرزندان رشید ملت ایران در قالب نیروهای سپاه و بسیج آماده پاسداری و مقاومت در هر شرایط تهدید‌آمیزی هستند. 

صفوی افزود: از نظر جمهوری اسلامی ایران، دفاع و امنیت منطقه به هم پیوسته است و اگر دشمنان فرامنطقه‌ای و كشورهای ماجراجو بخواهند منافع ما را به خطر بیندازند، سپاه و نیروهای داوطلب بسیجی از همه توان خود برای دفاع از امنیت كشور و ضربه زدن به منافع آنها در بردهای عمیق بهره می‌گیرند.

صفوی در بخش دیگر سخنانش درباره رزمایش مشترك آمریكا و برخی كشورهای غربی‌ و كشورهای منطقه نیز گفت:«این مانور تبلیغاتی و سیاسی است و از بعد عملیاتی ارزش زیادی ندارد».

فرمانده سپاه تصریح كرد: نیروهای مسلح در شرایط فعلی همواره آماده انجام رزمایش هستند و این رزمایش هم در برنامه ما گنجانده شده بود كه كمی زمان آن را جلو آوردیم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha