صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۵۲۹۸۱۵
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
ظاهرا علی کریمی به خاطر پستهایی که در اینستاگرام منتشر کرده به دادسرا احضار شده
احضار علی کریمی به دادسرای فرهنگ و رسانه/ بخاطر "کمپین نخریدن کالاهای گران"؟
سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال سپیدرود صبح امروز در دادسرای فرهنگ و رسانه حضور پیدا کرد. ظاهرا کریمی به خاطر پستهایی که در اینستاگرام منتشر کرده است به دادسرا احضار شده و قرار است طی روزهای آینده در خصوص انتشارات خود در صفحه شخصی توضیحاتی را ارئه کند.
آفتابنیوز :
علی کریمی که چند روز پیش با باشگاه سپیدرود رشت تسویه حساب کرد صبح امروز در دادسرای فرهنگ و رسانه حضور پیدا کرد.
به گزارش آفتابنیوز به نقل از خبرگزاری فارس؛ کریمی با چهرهای ناراحت در دادسرا حاضر شد و بعد از مدتی هنگام خروج نیز با همین وضعیت دادسرای فرهنگ و رسانه را ترک کرد. ظاهرا کریمی به خاطر پستهایی که در اینستاگرام منتشر کرده است به دادسرا احضار شده و قرار است طی روزهای آینده در خصوص انتشارات خود در صفحه شخصی توضیحاتی را ارئه کند.
کریمی چند روز پیش با انتشار پستی در اینستاگرامش از مردم خواست تا در کمپین نخریدن اقلامی که گران شده است شرکت کنند.
پرونده قدیمی، علی کریمی را به دادسرا کشاند
با این حال، یک منبع آگاه در گفتوگو با ایسنا، ضمن رد ارتباط احضار علی کریمی به موضوع کمپین نخریدن کالاهای گران، اظهار کرد: علی کریمی صبح امروز در رابطه با یکی از پرونده های قدیمیاش به دادسرا احضار شده است.
وکیل علی کریمی: احضار موکلم به خاطر شکایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان بود
وکیل مدافع علی کریمی توضیحاتی را درباره احضار موکلش به دادسرا ارائه کرد.
وحید ملکی دررابطه با احضار امروز موکلش به دادسرا گفت: احضار آقای کریمی هیچ ارتباطی به "کمپین گران نخرید" نداشت زیرا یک دغدغه اجتماعی را مطرح کرده که حق دولتمردان است و حتی سخنگوی دولت هم از آن استقبال کرده و معایب و محاسن پست وی به اهل فن واگذار شده است. احضار موکلم مربوط به پست او در فضای مجازی در رابطه با ستاد امر به معروف بود که ما پیرو موضوع به دادسرا رفتیم و توضیحات را ارایه دادیم و رفع ابهام شد. با توجه به دقت نظر و مداقه مقام قضایی نتیجه تا روزهای آتی اعلام خواهد شد.
سال گذشته ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از علی کریمی به دلیل انتشار پستی در اینستاگرام شکایت کرد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۷
الله اکبر.
ما همگي از اين پست حمايت كرده و كالاي گران نمي خريم- لطفا ما را هم احضار كنيد-
يكي تشويق مي كند ديگري احضار مي كند عجب ...
دوستان توجه کنید موضوع ربطی به پست گران نخرید آقای کریمی نیست...ترا بخدا متن را بخوانید بعد نظر بدهید...ترا بخدا برای خودتان ارزش قائل شوید.
حالا یک بنده خدایی خواست ازحق مردم دفاع کند
نمیدونم اشکال از خوانندگان آفتاب است که متن خبر را درست نمی خوانند یا اشکال از آفتاب است که تیترش با متنش تناقض دارد............. احضارش ربطی به کمپین نخریدن کالا نداشته
ای بابا همش علافن کی چی گفت!.......


