کد خبر: ۵۳۰۴۴
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۸۵ - ۱۱:۵۲
در صورت ارایه درخواست رسمی واشنگتن

تهران مذاکره با آمریکا را بررسی می‌کند

آفتاب‌‌نیوز : سیدمحمدعلی حسینی در پاسخ به این سوال که آیا ایران در خصوص روابط دو جانبه نیز با آمریکا حاضر به مذاکره است گفت: درخصوص روابط دو جانبه مواضع ایران تغییری نکرده است. 

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد رزمایش پیامبر اعظم نیز اظهار داشت این مانور هیچ تهدیدی علیه کشورهای منطقه محسوب نمی‌شود. وی تصریح کرد: پیام این مانور برای کشورهای منطقه، پیام امنیت، صلح و ثبات است. 

حسینی در بخش دیگری از سخنانش به کشورهای اروپایی توصیه کرد در مسیر خود تجدید نظر کنند و به مذاکرات بدون پیش شرط باز گردند. وی آمریکا را عامل ایجاد اخلال در مذاکرات ایران و اروپا دانست و گفت: نباید به آمریکا برای خرابکاری‌هایش نقش اصلی داده شود. 

سخنگوی وزارت خارجه در عین حال مسیر شورای امنیت را از نظر ایران مسیر درستی برای حل مساله هسته‌ای ندانست و گفت: این مساله موضوعات را پیچیده‌تر می‌کند و روند رسیدن به تفاهم را به تاخیر می‌اندازد. 

وی راه‌حل مساله هسته‌ای ایران را بازگشت به مذاکرات و خروج پرونده از شورای امنیت عنوان کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین