پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۵۳۰۵۷
۱۳:۳۳
۱۳۸۵/۰۸/۱۴

بی‌توجهی ایران به رزمایش آمریکا

۱۳:۳۳
۱۳۸۵/۰۸/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، خالد در گفت‌وگو با روزنامه "عكاظ" افزود: اين سفر با رزمايش‌هايي كه آمريكا و شمار ديگري از كشورها در آبهاي بين‌المللي خليج فارس برگزار كردند هم ارتباطي نداشت. 

عربستان در پاسخ به درخواست كاخ سفيد براي شركت نيروي دريايي اين كشور در رزمايش اخير آمريكا و برخي هم‌پيمانانش در آبهاي خليج فارس، از شركت در آن خودداري کرد. کارشناسان علت این مساله را نگرانی مقامات سعودی از ایجاد تنش در روابطشان با تهران عنوان کرده اند.

معاون وزير دفاع عربستان سعودي در ادامه گفت‌وگو با عكاظ با بيان اينكه تاريخ سفر وي به آمريكا از ‪ ۸‬ماه قبل تعيين شده بود ، گفت : اين سفر در چارچوب همكاريهاي "كميته برنامه‌ريزي راهبردي" دو كشور انجام شد. 

خالد بن سلطان همچنين تاكيد كرد : در سفر به آمريكا در خصوص هيچ قرار داد نظامي با اين كشور گفت‌وگو نکرده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha