پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۳۰۹۱۷
۱۲:۲۳
۱۳۹۷/۰۴/۰۴

خوزستان به بالای 50 درجه می‌رسد

سرپرست اداره‌کل هواشناسی خوزستان از ادامه روند افزایش دما از امروز تا اوایل هفته آینده و احتمال رسیدن دمای برخی شهرها به بالای 50 درجه خبر داد.
۱۲:۲۳
۱۳۹۷/۰۴/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،
محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: از امروز تا اوایل هفته آینده ادامه روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود و از روز سه‌شنبه هفته جاری انتظار وقوع دمای بالای 49 درجه سانتی‌گراد را داریم. البته ممکن است دما در برخی شهرها از جمله امیدیه و شوشتر به بالای 50 درجه سانتی‌گراد برسد.

وی افزود: همچنین طی روز چهارشنبه وزش باد قابل ملاحظه در شمال غرب استان پیش‌بینی می‌شود و ممکن است در برخی ساعات شاهد وقوع گرد و غبار محلی باشیم.

سرپرست اداره‌کل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با 46.6 و ایذه با 21.7 درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان بودند. تغییرات دمای هوای امروز اهواز نیز بین 27 و 46 درجه سانتی‌گراد در نوسان خواهد بود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
برچسب‌ها:
خوزستان هواشناسی
ارسال پیام
captcha