کد خبر: ۵۳۱۸۷
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۸۵ - ۱۰:۲۵
فشار تل‌آویو بر آمریکا برای «مهار ایران»

اسرائیل به ایران حمله نمی‌کند

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش خبرگزاری رسمی فرانسه، یک مقام بلندپایه آمریکایی که نامش فاش نشده با اشاره به اینکه اسرائیل قصد حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد گفته است: فعالیت‌های هسته‌ای ایران مشکل تمام کشورهای دنیاست. سفر اولمرت به واشنگتن در 22 آبان ماه در حالی صورت می‌گیرد که جان نگروپونته، رئیس سازمان اطلاعات ملی آمریکا در طی سفر اخیر خود به اسرائیل با سران این رژیم در خصوص راههای تضعیف ایران و کاهش نفوذ این کشور در منطقه بحث و گفتگو کرده است.

نگروپونته در زمان حضور خود در اسرائیل طی هفته گذشته با ایهود اولمرت، نخست وزیر اسرائیل و سران سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی این رژیم دیدار و گفتگو کرده بود.

به نوشته روزنامه هاآرتص مبحث مورد علاقه نگروپونته در این دیدار گفتگو در خصوص «چگونگی استفاده از شرایط سیاسی ایران برای تضعیف این کشور و امکان استفاده از اقلیت‌های ایرانی مانند آذری‌ها که دارای پیوستگی‌های قومی با سایر کشورها هستند» بوده است. اولمرت در اولین سفر خود به آمریکا در خرداد ماه امسال گفتگوهای محرمانه‌ای با مقامات سیاسی و نظامی کاخ سفید در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای ایران انجام داده بود و در خصوص توانایی‌های موشکی ایران ابراز نگرانی کرده بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین