پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۳۳۳
۱۴:۵۸
۱۳۸۴/۰۳/۰۹

مذاکره وزرای خارجه روسیه و آمریکا

ایران یکی از محورهای مذاکره دو طرف بود
۱۴:۵۸
۱۳۸۴/۰۳/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از مسكو، وزارت امور خارجه روسيه. در بيانيه‌اي. با اعلام اين مطلب. افزود: رايس و لاوروف. روز شنبه در گفت‌وگويي تلفني. در مورد كنفرانس بين‌المللي درباره بازسازي عراق كه قرار است روز ‪ ۲۲‬ژوئن (اول تير) برگزار شود، مذاكره كردند.

اين كنفرانس كه قرار است در بروكسل برگزار شود، مورد حمايت آمريكا و اتحاديه اروپا قرار دارد.

انتظار مي‌رود كه در اين كنفرانس بر حمايت سياسي از دولت عراق. تاكيدي دوباره شود.

روسيه با اشغال عراق بشدت مخالف بود و در مورد تداوم خشونت‌ها در اين كشور ابراز نگراني كرده است .

وزارت امور خارجه روسيه اعلام كرد كه لاوروف و رايس همچنين در مورد همكاري‌هاي آمريكا و روسيه بر ضد تروريسم به بحث پرداختند و در مورد كنفرانس بين‌المللي بازنگري پيمان منع اشاعه سلاح‌هاي هسته‌اي (ان.پي.تي) كه روز جمعه بدون هيچگونه اجماعي در خصوص تقويت اين پيمان به پايان رسيد، تبادل نظر كردند.

وزارت امورخارجه روسيه در بيانيه‌اي جداگانه اعلام كرد: "روسيه اطمينان دارد كه بر پايه كارهايي كه در كنفرانس بازنگري ان.پي.تي انجام شده و با همراهي تمامي مشاركت‌كنندگان در اين پيمان، مي‌توانيم به اقدامات خود با هدف اجراي تعهدات مطرح شده در اين پيمان و تقويت بيشتر آن ادامه دهيم."
در بيانيه وزارت امور خارجه روسيه آمده است: لاوروف و رايس همچنين از توافق هفته گذشته ايران براي انجام دور تازه‌اي از مذاكرات هسته‌اي با مذاكره‌كنندگان اروپايي در تابستان امسال، ابراز رضايت كردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha