پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۵۳۳۶۶
۱۲:۵۳
۱۳۸۵/۰۸/۲۱

تقدیر بوش از سربازان آمریکایی

۱۲:۵۳
۱۳۸۵/۰۸/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، جرج بوش بی‌اشاره به نام عراق و افغانستان در طول سخنانش گفت: از ویتنام تا کویت و قندهار، از برلین تا بغداد، سربازان ما هزینه جنگ را متقبل شدند. آنها ایستادند تا صلح و آرامش در آمریکا را نظاره‌گر باشند. 

این در حالی است که به گزارش آسوشیتدپرس از زمان حمله به عراق در سال 2003 میلادی، حداقل 2800 سرباز آمریکایی جان خود را از دست داده‌اند، در افغانستان نیز تاکنون آمار کشته‌شدگان آمریکایی به 288 نفر رسیده است. 

بوش در ادامه سخنانش ادعا کرد که از زمان یازدهم سپتامبر تاکنون سربازان آمریکایی در رویارویی با دشمن بودند. وی در این خصوص گفت: در حال حاضر یک میلیون آمریکایی در حال آماده باش کامل قرار دارند. سربازان بهترین شهروندان ما هستند.
بوش با اشاره به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات اعلام کرد که این شکست را نباید نشانه ضعف آمریکا دانست. 

بوش در طول دو سال باقیمانده از قدرت تمام سعی خودر ا برای تمرکز بر مبارزه با تروریسم جزم کرده است. وی سرسختانه تلاش می‌کند تا مانع از خروج سربازان آمریکایی از عراق تا پیش از پایان دوران ریاست جمهوری خود شود. 

رئیس جمهور آمریکا گفت: نتیجه انتخابات در واشنگتن تغییراتی داخلی را ایجاد خواهد کرد اما یک چیز بی‌شک عوض نخواهد شد: آمریکا دشمنانی دارد که پیش از این به ما حمله کردند و از این پس نیز حمله خواهند کرد. من پیغامی برای دشمنان آمریکا دارم: دموکراسی در این کشور را به نبود اراده ملی تعبیر نکنید. ملت‌ ما برای به پای میز محاکمه کشاندن شما لحظه شماری می‌کند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha