آفتابنیوز : 
به گزارش سیبیاس، نخستوزیر فواد سینیوره پس از جلسه سهساعته کابینه در این ارتباط که علیرغم مخالفت امیل لحود رئیسجمهور لبنان برگزار شده بود به خبرنگاران گفت: «ما با این تصمیم به عاملین آن جنایت گفتیم که از حقمان برای اجرای عدالت صرف نظر نخواهیم کرد و وجود موانع بزرگی که مقابلما قرار دارند هیچ تاثیری بر ارادهمان نخواهد داشت. مقصد نهایی ما عدالت و فقط عدالت است، بدون آن و بدون آگاهی از حقیقت مردم لبنان هیچگاه به آرامش بلندمدت نخواهند رسید و دولت نیز نخواهد توانست از تداوم آزادی و دموکراسی در لبنان محافظت کند ».
این جلسه کابینه لبنان تنها با حضور 18 وزیر برگزار شد زیرا روز یکشنبه شش وزیر شیعه کابینه در اعتراض به «نحوه اداره مذاکرات آشتی ملی از سوی دولت» و «عدم مشارکت در تصمیمگیریهای مهم» اقدام به استفعا کرده بودند. علیرغم این موضوع قاضی اریدی وزیر اطلاعرسانی دولت آقای سینیوره تشکیل جلسه کابینه و تصمیمگیری در مورد پرونده قتل نخستوزیر سابق آن کشور را کاملا مطابق با قانون اساسی خواند و از آن دفاع کرد.
رفیق حریری و 22 تن از همراهانش در فوریه 2005 در جریان یک حمله انتحاری بسیبار بزرگ در بیروت کشته شدند. وقوع این حادثه منجر به آغاز یک انقلاب بزرگ ضد سوریه در لبنان شد که به 29 سال حضور نظامی آن کشور در لبنان پایان بخشید.