پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۳۴۸۸
۱۹:۰۸
۱۳۸۵/۰۸/۲۳

دیدار رییس مجلس لبنان با رهبر انقلاب

۱۹:۰۸
۱۳۸۵/۰۸/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، ایشان چهره سیدحسن نصرالله را در دنیای اسلام یك چهره استثنایی توصیف كردند و با قدردانی از نقش بسیار ممتاز نبیه بری در مقاومت سی وسه روزه افزودند: آنچه زمینه‌ساز این پیروزی بزرگ شد، اتحاد و همدلی برادران حزب‌الله و امل بود و باید این وحدت و یگانگی مستحكم‌تر از گذشته ادامه یابد. 

آیت‌الله خامنه‌ای با تاكید بر این كه احتمال توطئه‌های سیاسی بزرگ برای كمرنگ‌كردن آثار این پیروزی بزرگ در لبنان از جانب آمریكا و رژیم صهیونیستی بسیار متحمل است، خاطرنشان كردند: مردم و مقاومت اسلامی لبنان باید برای هر احتمالی آماده باشند، البته امروز بیداری سیاسی در لبنان و روحیه مردم و مقامت اسلامی و طرفداران آنان در دنیای اسلام بسیار بالاتر از قبل از جنگ سی وسه روزه است.

مقام معظم رهبری با تاكید بر این كه روحیه دشمنان ملت لبنان بسیار ضعیف شده است، تصریح كردند: به یاری خداوند لبنان نقطه شكست آمریكا و رژیم صهیونیستی خواهد بود. 

ایشان، مسائل سیاسی منطقه و جهان را نشان‌دهنده آغاز یك دوران جدید ارزیابی كردند و افزودند: امروز وضعیت آمریكا و سیاست‌های این كشور در دنیا و منطقه رو به شكست است و باید با عزم، توكل و عمل از این فرصت‌ها بیشترین استفاده را كرد. 

مقام معظم رهبری خاطرنشان كردند: موقعیت جمهوری اسلامی ایران نیز امروز بهتر و قوی‌تر از گذشته است و آفاق آینده بسیار امیدوار كننده‌تر خواهد بود. آیت‌الله خامنه‌ای هم‌چنین با اشاره به برگزاری اجلاس مجالس آسیایی در تهران آن را اقدامی ارزشمند دانستند.

در این دیدار كه حدادعادل رییس مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت، نبینه بری، رییس مجلس لبنان، پیروزی مردم و مقاومت اسلامی را در جنگ سی و سه روزه مرهون ایستادگی و شجاعت جوانان مقاومت در مقابل تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی، وحدت و یكپارچگی مردم لبنان و حمایت آنان از مقاومت اسلامی و اتحاد و همدلی گروه‌های مقاومت اسلامی دانست و افزود: پیروزی در جنگ سی و سه روزه نشان داد كه عقیده و ایمان از هر سلاحی تاثیر‌گذارتر و كار‌آمد‌تر است.

وی ضمن بیان گوشه‌هایی از جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان، از سكوت مجامع بین‌المللی و كشور‌های عربی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی انتقاد و خاطرنشان كرد: خداوند كید و مكر كسانی را كه به دنبال خاورمیانه بزرگ بودند به خودشان بازگرداند و تحولات اخیر آغاز فروپاشی امپراطوری آمریكاست.

رییس مجلس لبنان افزود: پیروزی مردم و مقاومت اسلامی لبنان در جنگ سی و سه روزه تاثیر به سزایی در شكست جمهوری‌خواهان در انتخابات میاندوره‌ای آمریكا داشت.

وی همچنین با قدر‌دانی از حمایت‌های معنوی جمهوری اسلامی ایران از مردم لبنان تاكید كرد: اگرچه امریكا و رژیم صهیونیستی تلاش دارند مانع از نفوذ معنوی ایران در منطقه شوند، اما در دوران جدید منطقه، جمهوری اسلامی ایران قدرت اصلی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha