پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۳۶۴۲
۱۹:۴۰
۱۳۸۵/۰۸/۲۸

رد صلاحیت گسترده در اراک

۱۹:۴۰
۱۳۸۵/۰۸/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز، در همین خصوص مهندس داود باقری، رئیس حزب مشارکت حوزه اراک در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب ضمن اعتراض جدی به عملکرد هیأت‌های اجرایی و نظارت در شهر اراک، ساوه و خمین گفت:‌ محافظه‌کاران با در دست گرفتن تمامی نهادهای قدرت در کشور نگران از دست دادن شوراها هستند و تنها دلیل رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی اصلاح‌طلبان نیز از همین امر ناشی می‌شود. 

این فعال سیاسی – اجتماعی اراک شرایط دو انتخابات آتی را برای اصلاح‌طلبان دشوار ارزیابی کرد و افزود: حذف طیف اصلاح‌طلب از صحنه انتخابات با استناد به عدم التزام به ولایت فقیه، بزرگترین جفا به ولایت و جمهوری اسلامی است. 

مدیرمسئول نشریه«عطر یاس» با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در جمع مردم سمنان از نمایندگان حاضر در هیأت عالی نظارت در استان خواست که با تجدیدنظر در تصمیمات اتخاذ شده شرایط حضور برای تمامی جریانات سیاسی را فراهم کنند. 

وی در ادامه سخنانش افزود: متأسفانه یکی از سازمان‌های مطرح در قانون که وظیفه پاسخگویی به استعلام را دارد و باید در خصوص قاچاقچی بودن، دزد بودن، قاتل بودن و سایر منکرات اخلاقی و اجتماعی نظر دهد، به بند «د» ماده 26 اشاره نموده  و جای تعجب دارد. 

وی کسانی که مدعی عملکرد غیرسیاسی هیأت اجرایی و نظارت هستند را به مناظره دعوت کرد و پیرامون انتخابات خبرگان گفت: در انتخابات خبرگان از شخصیت‌های بزرگی که مشی اعتدال را مدنظر داشته‌اند حمایت خواهیم کرد. 

باقری در بخش دیگری از سخنانش و در ارتباط با انتخابات شوراها تصریح کرد: رقابت در این دوره از انتخابات میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان نیست بلکه رقابت میان عقل‌گرایی و عوام‌گرایی است و عوام‌گرایان در حوزه فکر و اندیشه با برداشت سطحی و قشری از دین، بزرگترین ضربه را به دین زده‌اند. 

مهندس باقری در پایان سخنانش گفت: شخصا تا زمان احقاق حقوقم موضوع را پیگیری می‌کنم و از آقایان هیأت نظارت به عنوان وکلای مردم می‌خواهم که با تجدیدنظر حقوق از دست رفته ردصلاحیت شدگان را استیفا نمایند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha