پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۵۳۶۸۲۸
۱۰:۰۸
۱۳۹۷/۰۵/۰۷
تحریف مصاحبه مرتضی حاجی از سوی کانال صبح امروز؛

کسی بهتر از شخص نوبخت در این دوره نمی تواند به امور بودجه مسلط و آشنایی داشته باشد

وزیر اموزش و پرورش دولت اصلاحات گفت: اگر رییس جمهور بنا دارد رییس سازمان برنامه و بودجه را تغییر دهد فعلا کسی بهتر از شخص نوبخت در این دوره نمی تواند مانند ایشان به امور بودجه مسلط و آشنایی داشته باشد.
۱۰:۰۸
۱۳۹۷/۰۵/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،
مرتضی حاجی وزیرآموزش و پروزش دولت اصلاحات در گفتگو با خبرنگار خبر فوری  اظهار داشت:  که روز چهارشنبه هنگام خروج از مسجد نور بعد از مراسم ختم مرحوم پدر جناب حق شناس عضو شورای شهر خبرنگاری نظر وی را درباره برکناری سیف و اعضای تیم اقتصادی و خصوصا ترمیم کابینه را مطرح کرد در مصاحبه با این خبرنگار از برکناری سیف استقبال نمودم و در ادامه بر تغییر کابینه و خصوصا جایگزینی افراد جوان و تازه نفس و کارمد برای ترمیم کابینه بنده تاکید نمودم.

وی درباره جناب نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه سوال کرد:  تاکید نمودم اگر رییس جمهور بنا دارد رییس سازمان را تغییر دهد فعلا کسی بهتر از شخص نوبخت در این دوره نمی تواند مانند ایشان به امور بودجه مسلط و آشنایی داشته باشد و بنده نگفتم که جناب نوبخت برکنار شود  و این برداشت خود خبرنگار بوده است. 
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha