تحریف مصاحبه مرتضی حاجی از سوی کانال صبح امروز؛
کسی بهتر از شخص نوبخت در این دوره نمی تواند به امور بودجه مسلط و آشنایی داشته باشد
وزیر اموزش و پرورش دولت اصلاحات گفت: اگر رییس جمهور بنا دارد رییس سازمان برنامه و بودجه را تغییر دهد فعلا کسی بهتر از شخص نوبخت در این دوره نمی تواند مانند ایشان به امور بودجه مسلط و آشنایی داشته باشد.
آفتابنیوز :
مرتضی حاجی وزیرآموزش و پروزش دولت اصلاحات در گفتگو با خبرنگار خبر فوری اظهار داشت: که روز چهارشنبه هنگام خروج از مسجد نور بعد از مراسم ختم مرحوم پدر جناب حق شناس عضو شورای شهر خبرنگاری نظر وی را درباره برکناری سیف و اعضای تیم اقتصادی و خصوصا ترمیم کابینه را مطرح کرد در مصاحبه با این خبرنگار از برکناری سیف استقبال نمودم و در ادامه بر تغییر کابینه و خصوصا جایگزینی افراد جوان و تازه نفس و کارمد برای ترمیم کابینه بنده تاکید نمودم.
وی درباره جناب نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه سوال کرد: تاکید نمودم اگر رییس جمهور بنا دارد رییس سازمان را تغییر دهد فعلا کسی بهتر از شخص نوبخت در این دوره نمی تواند مانند ایشان به امور بودجه مسلط و آشنایی داشته باشد و بنده نگفتم که جناب نوبخت برکنار شود و این برداشت خود خبرنگار بوده است.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه