پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۵۳۷۱۵
۱۱:۱۸
۱۳۸۵/۰۸/۲۹

قلعه‌نویی بالاخره آمد!

۱۱:۱۸
۱۳۸۵/۰۸/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز، هیات مدیره همچنین بار دیگر از صمد مرفاوی به عنوان سرمربی استقلال حمایت كرد و برنامه‌های اجرایی باشگاه را برای تقویت تیم جهت شركت در لیگ قهرمانان آسیا مورد بررسی قرار داد. 

قلعه‌نویی در حالی به عنوان رییس سازمان فوتبال استقلال منصوب شد كه وی در جلسه‌ای مشترك با حضور امیدوار رضایی و قریب، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال تشكیل سازمان فوتبال استقلال را طرح و پیشنهاد حضور خود به عنوان رییس این سازمان را مطرح كرده بود و رییس هیات مدیره‌ باشگاه استقلال نیز پس از موافقت با این طرح موضوع را در هیات مدیره مطرح و به تصویب رساند. هیات مدیره‌ باشگاه استقلال همچنین خواستار همكاری بیشتر قلعه‌نویی با كادر فنی شد. 

بر اساس این گزارش و با توجه به سیاست‌های باشگاه استقلال، پس از عدم موافقت فدراسیون فوتبال با نشستن قلعه‌نویی بر روی نیمكت استقلال، به نظر می‌رسد كه هیات مدیره به دنبال جذب مربی خارجی باشد. 

گفتنی است كه امیر قلعه‌نویی به همراه مقداد نجف‌نژاد فردا (سه‌شنبه) عازم شیراز خواهند شد تا دیدار استقلال ـ برق شیراز را از نزدیك تماشا كنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha