پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۵۳۷۱۹
۱۱:۵۹
۱۳۸۵/۰۸/۲۹

دیدار سرزده بلر از افغانستان

۱۱:۵۹
۱۳۸۵/۰۸/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،  بلر در دیدار با نیروهای انگلیسی مستقر در جنوب افغانستان گفت : برای کاری که در این کشور انجام می‌دهید و بسیار حائز اهمیت است از شما متشکرم . 

بلر در این میان یا تعدادی از سربازان انگلیسی که از پنج سال پیش تا کنون در افغانستان به سر می‌برند دیدار کرد . نخست‌وزیر انگلستان در این دیدار گفت : هیچ کس نباید اندک شکی در خصوص حمایت ما از دولت افغانستان  به خود راه دهد . بلر از سال 2002 تا کنون با سربازان انگلیسی مستقر در جنوب دیدار نکرده بود . 

در حال حاضر تعداد 4500 سرباز انگلیسی در افعغانستان مستقر هستند که اکثریت آنها در جنوب به سر می‌برند . از ابتدا سال جاری تا کنون حداقل 38 سرباز انگلیسی در افغانستان و در مبارزه با اعضای طالبان جان خود را از دست داده‌اند . 

پیش از این بلر در دیدار با پرویز مشرف از وی برای مبارزه با تروریسم و همکاری با سرویس‌های اطلاعاتی انگلستان قول گرفت . 

پرویز مشرف نیز در دیدار با بلر بر بحرانی بودن اوضاع امنیتی در افغانستان تاکید کرد . وی همچنین وعده داد که تمام تلاش خود را برای کمک به بهبود اوضاع در این کشور به کار خواهد گرفت . 

مشرف در خصوص طالبان و فعالیت آنها در افغانستان گفت: مبارزه با طالبان امری نیست که از عهده نیروهای امنیتی پاکستان به تنهایی بر‌آید ما برای این امر به اجماع بین‌المللی نیازمندیم .
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha