کد خبر: ۵۳۷۴۹
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۸۵ - ۲۱:۲۷
احمدی نژاد دعوت کرد

طالبانی و بشار اسد در راه تهران

آفتاب‌‌نیوز : بنا به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از بغداد، یکی از اعضای فراکسیون کردها در پارلمان عراق شامگاه دوشنبه به خبرنگار این خبرگزاری گفت که جلال طالبانی رئیس‌جمهور عراق این دعوت را پذیرفته و شنبه آینده رهسپار تهران خواهد شد.

 علی الادیب از اعضای فراکسیون عمدتا شیعه عراق متحد در پارلمان این کشور با استقبال از ابتکار رئیس جمهوری اسلامی ایران در برگزاری این نشست گفت: هر سه کشور می‌خواهند در اجلاس تهران با به بحث گذاشتن راهکارهای جدید امکان خاتمه شرایط فاجعه‌بار کنونی در عراق را افزایش دهند. 

طی روزهای اخیر رهبران کشورهای درگیر در جنگ عراق به شکلی بی‌سابقه خواستار مشارکت بیشتر ایران و سوریه در فرآیند برقراری ثبات و بازسازی در آن کشور شده‌اند. به عقیده دیپلماتهای غربی حاضردر بغداد اجلاس تهران نشانگر این ‌است که تهران می‌خواهد با توجه به درخواستهای فزاینده برای حضور موثر ایران و سوریه در عراق، ابتکارعمل را در این خصوص در دست گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین