پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۳۸۱۷
۱۱:۲۳
۱۳۸۵/۰۹/۰۱

دنیزلی: آنها خوش شانس بودند

۱۱:۲۳
۱۳۸۵/۰۹/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این كه واقعا چه بلایی سر پرسپولیس آمده است؟ گفت: بلایی سر پرسپولیس نیامده است، ما بعد از بازی برابر استقلال و پیروزی در این دیدار بازی خوبی با مس كرمان نداشتیم. در بازی امروز نیز موقعیت‌های زیادی داشتیم و باید چهار الی پنج گل می‌زدیم، نیمه‌ دوم كاملا در اختیار ما بود. بازیكنان تمام توان خود را گذاشتند اما، بر روی اشتباهات فردی گل خوردیم. 

وی خاطر نشان كرد: پرسپولیس در ضربات آخر مشكل داشت، نمی‌توانستیم پاس‌های خوبی بدهیم و ضربات پایانی را تبدیل به گل كنیم. فجر سپاسی كم حمله كرد و توانست بازی را به تساوی بكشاند. 

سرمربی تركیه‌ای تیم پرسپولیس خاطر نشان كرد: قبل از این بازی پنج امتیاز با صدر جدول اختلاف داشتیم اما، اكنون این اختلاف به چهار امتیاز رسیده است. پرسپولیس می‌تواند این اختلاف را به حداقل برساند. 

دنیزلی همچنین در مورد به بازی آوردن فراز فاطمی‌، گفت: هر تعویضی یك دلیل دارد، آمدن فراز فاطمی‌ به میدان نیز با هدف انجام شد و من هستم كه در نهایت تصمیم می‌گیرم كه چه بازیكنی به زمین برود.
وی خاطر نشان كرد: تعویض‌های پرسپولیس بر اساس خلاقیت‌های فردی نیست، تعویض‌ها بر اساس عملكرد گروهی بازیكنان انجام می‌شود. 

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس اظهار كرد: ممكن است سه امتیاز را از دست داده باشیم اما، تا زمانی كه پرسپولیس بتواند موقعیت‌های خطرناكی را بر روی دروازه حریف ایجاد كند، از عملكرد تیم راضی خواهم بود. 

دنیزلی همچنین با رد مغرور شدن بازیكنان پرسپولیس در نیمه‌ دوم خاطر نشان كرد: شاید در حالت طبیعی بازیكنان پیروز در مقطعی از بازی مغرور شوند اما، پرسپولیس تساوی امروز را به دلیل غرور حاصل نكرد، تنها ما نتوانستیم از موقعیت‌های به دست آمده استفاده كنیم و این نیز مشكل امروز پرسپولیس بود. 

دنیزلی، در پاسخ سوالی مبنی بر این كه شما اطمینان داشتید كه این بازی را خواهید برد و تاكید می‌كردید كه خنده‌های پیش از بازی شما به دلیل موفقیت احتمالی پرسپولیس است، چرا این گونه نشد ؟ پاسخ داد: خنده‌های قبل از بازی را برای این زمان انجام داده بودم. پرسپولیس می‌توانست این بازی را ببرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha