پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۳۹۵۸۹
۰۰:۵۱
۱۳۹۷/۰۵/۲۲

به خاطر مدارس مختلط مورد هجمه هستیم

معاون اداره کل آموزش و پرورش لرستان گفت: به خاطر مدارس مختلط مورد هجمه هستیم.
۰۰:۵۱
۱۳۹۷/۰۵/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،
نصرالله بازگیران در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهارکرد: سند تحول، نقشه راه و اساس کار آموزش و پرورش است.

 وی اضافه کرد: یکی از تکالیف قانونی آموزش و پرورش پوشش تحصیلی است که در مقطع متوسطه 97 درصد را داریم.

 بازگیران بیان کرد: متأسفانه در بعضی روستاها اختلاط دانش‌آموزان پسر و دختر را داریم که برای همین مورد هجمه هستیم برای همین در بعضی مناطق نیاز به تأسیس مدارس شبانه‌روزی است.

 معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش لرستان گفت: در همین راستا تأسیس دو مدرسه شبانه‌روزی بروجرد و بیرانشهر مطرح و برای بررسی بیشتر کارشناسان به منطقه عازم شدند.

به گزارش ایسنا،  وی ادامه داد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده مشکلی برای احداث این مدارس وجود ندارد و وجود این فضاها می‌تواند زمینه را برای تحصیل دختران در مقاطع بالاتر فراهم آورد.

 بازگیران گفت: هم اکنون مدارس متوسطه زیر نورم هستند و برای جلوگیری از تعطیلی آنها مجبور به اختلاط دختران و پسران هستیم.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Oman
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
همه دنیا مختلط هستند ما غیر عادی هستیم و اینهمه هم مشکل جنسی و اجتماعی داریم
پاسخ