پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۴۱
کد خبر:۵۴۰۳۲۲
۱۶:۳۵
۱۳۹۷/۰۵/۲۵

وقوع 2 زلزله نسبتاً شدید در مرز سمنان و گلستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از وقوع دو زلزله نسبتاً شدید به فاصله 4 دقیقه در مرز استان های سمنان و گلستان خبر داد.
۱۶:۳۵
۱۳۹۷/۰۵/۲۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
حسن شکرالهی در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر گفت: دو زلزله نسبتاً شدید با قدرت 4.5 . 4.7 ریشتر به فاصله 4 دقیقه مرز استان های سمنان و گلستان و 20 کیلومتری کلاته خیج و روستای رامیان شهرستان شاهرود را لرزاند.

وی افزود: زلزله اول با قدرت 4.5 ریشتر در ساعت 11 و 7 دقیقه و زلزله دوم با قدرت 4.7 ریشتر در ساعت 11 و 11 دقیقه پیش از ظهر امروز مرز استان های سمنان و گلستان را لرزاند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه این زلزله در محدوده استان سمنان قرار ندارد گفت: این حادثه در 20 کیلومتری و 25 کیلومتری کلاته خیج و روستای رامیان شهرستان شاهرود و مرز با استان گلستان و در عمق 10 کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است. با این وجود نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان سمنان آماده باش هستند. 


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha