پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۴۰۵۵
۰۹:۲۳
۱۳۸۵/۰۹/۰۷
نماینده ویژه مجلس تاکید کرد:

ضعف تدبیر در نظام هوانوردی کشور

۰۹:۲۳
۱۳۸۵/۰۹/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز، طلایی نیک در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در پاسخ به اظهارات برخی رسانه‌های بیگانه در خصوص احتمال وجود دست‌هایی در پشت پرده چنین حوادثی گفت: نمی‌توان با ارزیابی یک سانحه هوایی چنین ادعاهایی کرد. 

وی در ارتباط با علل افزایش بروز چنین حوادثی در ایران افزود: ضعف تدبیر، برنامه‌ریزی، نظارت و مدیریت در نظام هوانوردی کشور را نمی‌توان نادیده گرفت. 

وی در خصوص سقوط هواپیمای سپاه که سال قبل اتفاق افتاده است اظهار داشت:‌ علی‌رغم گزارش مجلس در بررسی سانحه سال گذشته، هنوز مسئولان ذی‌ربط گزارش جامع و قانع‌کننده‌ای از سامان‌دهی و بهینه‌سازی هوانوردی کشور به مجلس ارائه نداده‌اند و به همین خاطر در هفته گذشته سوالات جداگانه‌ای از وزرای دادگستری و دفاع علاوه بر سؤال از وزیر راه، از سوی اینجانب به هیأت رئیسه داده شد که در دستور کار کمیسیون عمران، قضایی و امنیت ملی قرار گرفت. 

وی افزود: ضعف عملکرد و پاسخگویی نسبت به اتخاذ تدابیر و اقدامات، برای کاهش زمینه‌های سوانح احتمالی با اعتراض نمایندگان و افکار عمومی مواجه است،‌ بنابراین باید به چنین مواردی به سرعت و با دقت رسیدگی شود. 

طلایی نیک آخرین اخبار مربوط به سقوط هواپیمای آنتونوف 74 را چنین گفت: کارشناسان هنوز مشغول بررسی علل هستند و باید از مجموعه اطلاعات و آثار باقی مانده برای کمک به بررسی علل این سانحه استفاده شود. 

وی در ادامه افزود: اطلاعات جعبه سیاه، مکالمات خلبان با برج، فرمان‌های پروازی، چگونگی پراکنش قطعات و مسیر انحراف از جمله مواردی است که به بررسی سانحه کمک خواهد کرد و گروه بررسی سانحه متشکل از کارشناسان گوناگون و ذی‌ربط سانحه را تحت بررسی قرار داده‌اند. وی در پایان تعداد تلفات این حادثه را  37 نفر اعلام کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha