آمریکا خواهان همکاری با اورتگاست
به گزارش آفتاب نیوز، 
معاون وزیر امور خارجه نیکاراگوئه در توقف کوتاهی که در السالوادور داشت اعلام کرد که واشنگتن امیدوار است بتواند رابطه بسیار گسترده و مثمرثمری با اورتگا برقرار کند . این مقام امریکایی در حالی این اظهارات را بیان کرد که مقصد بعدی وی نیکاراگوئه بود.
توماس شانون در این باره گفت: واشنگتن امیدوار است که بتواند رابطه ای بر پایه احترام متقابل با دولت اورتگا برقرار کند.
شانون در این سفر با اورتگا و رئیس جمهور فعلی نیکاراگوئه که تا چندی دیگر قدرت را واگذار خواهد کرد دیدار میکند.
پیش از انتخابات پنجم نوامبر در نیکاراگوئه بود که دولت ایالات متحده اعلام کرد در صورت انتخاب اورتگا به عنوان رئیس جمهور ، کاخ سفید کمکهای خود به این کشور را قطع خواهد کرد. اما پس از پیروزی اورتگا بود که کاخ سفید ترجیح داد سیاست سکوت و انتظار را در پیش گرفته و منتظر نگرش اورتگا به برقراری رابطه با امریکا بماند.
اورتگا که دهم ژانویه به طور رسمی قدرت در نیکاراگوئه را در اختیار خواهد گرفت تاکید کرده است که از اهداف انقلابی خود فاصله بسیاری گرفته و مایل به همکاری با کاخ سفید است .