پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۵۴
کد خبر:۵۴۱۷۷
۱۸:۵۰
۱۳۸۵/۰۹/۰۸
مک‌کورمک:

پیام آمریکا به زودی به ایران می‌رسد

۱۸:۵۰
۱۳۸۵/۰۹/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، بنا به اعلام سایت اطلاع‌رسانی وزارت امور خارجه آمریکا، شان مک کورمک که روز چهارشنبه در کنفرانس خبری این وزارتخانه با خبرنگاران سخن می‌گفت افزود: کشورهای اروپایی به این دلیل اقدام به اعمال تغییرات در پیش‌نویس قبلی نمودند که کاملا مشخص بود آن پیش‌نویس نمی تواند مورد توافق تمام اعضای گروه 1+5 باشد. 

وی همچنین گفت که پیش‌نویس جدید نتیجه یک سری رایزنی‌های فشرده چندجانبه دیپلماتیک از سوی نمایندگان تروئیکای اروپایی با سایر اعضای شورای امنیت بوده ‌است. 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به اینکه برنامه هسته‌ای ایران یکی از موضوعات اصلی گفتگوهای روسای جمهور آمریکا و روسیه در جریان اجلاس اپک در هانوی بوده است گفت: دکتر رایس وزیر امور خارجه نیز به طور مرتب با همتای روسی خود در تماس بوده و به بحث و تبادل نظر مستمر در این خصوص می‌پردازد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha