پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۴۲۱۶۷
۰۷:۰۲
۱۳۹۷/۰۶/۰۵

الیاس حضرتی: دوستی‌ها به‌هم خورد

الیاس حضرتی گفت:وقتی فراکسیون امید تصمیم به ابقا وزیر گرفت برای آنکه بتوانم در موافقت با استیضاح صحبت کنم راهی نداشتم جز آنکه از فراکسیون استعفا دهم.
۰۷:۰۲
۱۳۹۷/۰۶/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،
الیاس حضرتی که در جریان استیضاح وزیر اقتصاد در صف موافقان استیضاح قرار داشت وقتی با اعلام موضع فراکسیون امید در حمایت از وزیر مواجه شد به خبرنگاران گفت که از این فراکسیون استعفا می دهد.

او درباره این تصمیم خود به خبرانلاین گفت: در این مدتی که استیضاح را امضا کردم دوستان زیادی به من مراجعه کردند تا امضای خود را پس بگیرم اما من به دلیل وضعیت مردم حاضر نشدم امضای خودم را پس بگیرم و به تقاضای بسیاری از دوستانم پاسخ منفی دادم و حتی برخی دوستی ها را بهم زدم.

او ادامه داد: امروز آخرین فرصت بود که فراکسیون امید می توانست در این جریان موضع قاطع بگیرد و امید داشتم که فراکسیون به استیضاح وزیر رای دهد و احساس هم‌نوایی با مردم داشته باشد اما این اتفاق رخ نداد و دوستان در فراکسیون امید به دلایل مختلف رای بر ابقا وزیر دادند. 

حضرتی گفت: وقتی فراکسیون امید تصمیم به ابقا وزیر گرفت برای آنکه بتوانم در موافقت با استیضاح صحبت کنم راهی نداشتم جز آنکه از فراکسیون استعفا دهم.

او در پاسخ به این سوال که آیا استعفایتان مورد موافقت قرار گرفت گفت: من هنوز خبر ندارم فقط همان صبح استعفایم را به آقای عارف تقدیم کردم.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
اون روزی که از تلویزیون حرف شما رو در مورد بذرپاش شنیدم....شما رو شناخته بودیم...حالا از پرده درامد.
پاسخ