کد خبر: ۵۴۲۵۴
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۸۵ - ۱۲:۱۵
احمدی‌نژاد:

ما از آمریکا چیزی نمی‌خواهیم

آفتاب‌‌نیوز : احمدی‌نژاد در یک مصاحبه اختصاصی با «دارن جردن» خبرنگار بخش انگلیسی شبکه تلویزیونی الجزیره در پاسخ به سوالی درباره اینکه ایران در صورت گفت‌وگو با آمریکا درخصوص عراق از آمریکا چه می‌‌خواهد گفت: «ما از آمریکا هیچ‌چیز نمی‌خواهیم، فقط آنها را به حال خود بگذارید». 

احمدی‌نژاد در ادامه اظهارات خود در این مورد گفت: «عراقی‌ها می‌دانند که چطور خودشان را اداره کنند و امنیت خود را تامین کنند، ولی مشکل حضور آمریکا در عراق است که اگر آنجا را ترک کنند برای عراقی‌ها خوب خواهد بود». 

احمدی‌نژاد همچنین با اشاره به اینکه آمریکا از دیدن یک عراق مستقل نگران است گفت: «ما می‌دانیم که انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها می‌خواهند عراق را ترک کنند ولی آنها می‌خواهند یک زمین سوخته برای مردم عراق باقی بگذارند». 

احمدی‌نژاد همچنین در پاسخ به سوالی درباره تظاهرات مردم لبنان علیه دولت این کشور گفت:‌«در یک کشور دموکراتیک کاملا طبیعی است که مردم عقاید خود را بیان کنند، از همه اینها گذشته دولت باید به مردم خود خدمت کند». 

تاکید احمدی‌نژاد بر ضرورت خروج آمریکا از عراق در حالی صورت می‌گیرد که او در دیدار و اخیر با جلال طالبانی همای عراقی خود نیز در روزهای اخیر گفت: «ایران معتقد است یک عراق امن، پیشرفته و مقتدر به نفع ملت عراق، ایران و تمام منطقه خواهد بود. احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه ملت و دولت ایران در کنار عراق خواهد ماند تاکید کرد که ایران هر کمکی که از دستش برآید برای تقویت امنیت عراق انجام می‌دهد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین