آصفی به فدراسیون فوتبال میرود؟
به گزارش آفتاب نیوز، 
آصفی تابستان سال 1384در یکی از گفت و گویهای هفتگی خود با خبرنگاران از کناره گیری خود خبر داد اما با استقرار دولت جدید همچنان در این سمت باقی ماند. وی مدتی پیش اعلام کرد که به دلیل خستگی از این سمت کنار میرود و به جای وی محمد علی حسینی جایگزین خواهد شد.
محمدرضا آصفی اکنون عضو هیات مدیره باشگاه استقلال است. وی این روزها که موضوع تعلیق فوتبال ایران از حضور در محافل بین المللی و برخی اقدامات تنبیهی مطرح است رایزنیهایی را با فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا ) انجام داده است تا حدی که تیم ملی امید ایران که به دلیل تعلیق از حضور در بازیهای آسیایی دوحه قطر محروم شدهبود با رایزنیهای وی و برخی از اعضای سازمان تربیت بدنی توانست تا رفع مشکل توسط جمهوریاسلامی ایران و تغییر اساسنامه فدراسیون فوتبال در این بازیها شرکت کند.
شنیده شده است که آصفی را علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی برای تصدی ریاست فدراسیون فوتبال به رییس جمهور توصیه کرده و احمدینژاد نیز این پیشنهاد را پذیرفته است.
هنوز هیچ مقام رسمیای خبر رفتن آصفی به فدراسیون فوتبال را تایید نکرده است.