پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۴۳۷۳۳
۱۴:۴۲
۱۳۹۷/۰۶/۱۳
"در برطرف کردن مشکلات داخلی و خارجی از آرای عمومی بهره ببریم"

نماینده تهران: مگر ما قیم جهان هستیم که می‌خواهیم بینی همه را به خاک بمالیم؟ خود را حق‌ مطلق ندانیم| در شأن کشور ما نیست که نتوانیم موضوع حصر را حل کنیم| به هوش باشید مافیای پشت‌پرده کلیت نظام را به خفگی نیندازد

نماینده تهران با انتقاد از ساختار اداری که اختیارات در یک قسمت و مسئولیت‌ها در جای دیگر باشد، گفت: این موضوع موجب کاهش بهره‌وری اداره کشور و ضعف رییس جمهور و مجلس است.
۱۴:۴۲
۱۳۹۷/۰۶/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،
نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوریت یکی از مهم‌ترین ارکان نظام است. جا دارد در برطرف کردن بسیاری از مشکلات داخلی و خارجی از آرای عمومی بهره ببریم.

به گزارش آفتاب‎نیوز به نقل از خبرگزاری ایسنا، غلامرضا حیدری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وضعیت معیشتی مردم به ارزیابی روابط خارجی کشورمان و تاثیرات داخلی آن از ابتدای انقلاب تا امروز پرداخت و در بخشی از سخنانش ادامه داد: ما باید بپذیریم که منافع ملی کشورمان باید مورد اهتمام باشد. این منافع ملی را با تعامل مثبت در داخل و خارج کشور می‌توان به دست آورد.

نماینده تهران: مگر ما قیم جهان هستیم که می‌خواهیم بینی همه را به خاک بمالیم؟/خود را حق‌ مطلق ندانیم/در شأن کشور ما نیست که نتوانیم موضوع حصر را حل کنیم

وی با تاکید بر این‌که «ما باید با مردم با صداقت صحبت کنیم»، وضعیت ارزش پول ملی و قیمت‌ها را قابل نقد دانست و در عین حال با ابراز این عقیده که «مگر ما قیم جهان هستیم که می‌خواهیم بینی همه را به خاک بمالیم؟» گفت: باید واقع‌بین باشیم. خود را حق‌ مطلق ندانیم و آن‌چه که با فکر ما متفاوت است را باطل ندانیم.

وی هم‌چنین با انتقاد از ساختار اداری که اختیارات در یک قسمت و مسئولیت‌ها در جای دیگر باشد، گفت: این موضوع موجب کاهش بهره‌وری اداره کشور و ضعف رییس جمهور و مجلس است.

این نماینده مجلس گفت: یکی از ارکان نظام جمهوریت آن است. این موضوع به گونه‌ای است که ارکان دیگر به آرای عمومی اتکا دارد جا دارد در حل بسیاری از مشکلات داخلی و خارجی از آرای عمومی بهره ببریم. در شأن کشور ما نیست که نتوانیم موضوع حصر آقایان موسوی و کروبی و خانم زهرا رهنورد و ممنوع‌التصویری خاتمی و آزادی زندانیان سیاسی را حل کنیم.

حیدری تاکید کرد: به هوش باشید مافیای پشت پرده موسسات مالی، قاچاق، بدهکاران مالی، بازار سکه و ارز و ... کلیت نظام را به خفگی نیندازد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۷
درود به شرفت آقای غلامرضا حیدری .....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۳
مگه نمی دونستید اصلان خدا دنیا را به خاطر ما افریده
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۳
رحمت بر پدر و مادر شما که حرف دل ملت را بیان کردید. ...
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۳
رحمت بر پدر و مادر شما که حرف دل ملت را بیان کردید. چرا ملت باید هزینه جاه طلبی عده ای را بدهد؟
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۳
رحمت بر پدر و مادر شما که حرف دل ملت را بیان کردید. چرا ملت باید هزینه جاه طلبی عده ای را بدهد؟
پاسخ