آفتابنیوز : 
سخنگوی وزارت خارجه در تحلیل نتایج انتخابات ونزوئلا گفت: «پیروزی شخصیتهای آزادیخواه و مستقل در ونزوئلا و در منطقه آمریکای لاتین نشانگر اراده و تمایل روزافزون مردم این منطقه به استقلال واقعی و دوری گزینی نسبت به رویکردهای استکباری آمریکا میباشد».
حسینی در ادامه اظهارات خود با اشاره به نتایج انتخابات در مناسبات دو کشور ابراز امیدواری کرد: «ما امیدواریم این تحولات مثبت فرآیند گسترش و تعمیق بیش از پیش روابط دو جانبه و چند جانبه ایران با ونزوئلا و دیگر کشورهای منطقه آمریکای لاتین را محقق ساخته و به عنوان الگویی برای دیگر کشورهای منطقه آمریکای لاتین و کشورهای جنوب محسوب گردد».
انتخابات ونزوئلا روز گذشته با شرکت 16 میلیون نفر از واجدین شرایط برای حق رأی برگزار شد. هوگوچاوز رئیس جمهوری کنونی ونزوئلا با کسب دو سوم آرا توانست مانوئل روسالس کاندیدای اپوزیسیون را شکست دهد، به این ترتیب چاوز برای شش سال دیگر در سمت ریاست جمهور ونزوئلا باقی میماند.
صدها ناظر اروپایی و آمریکایی وظیفه نظارت بر انتخابات را برعهده داشتند.