پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۴۳۹۱
۲۰:۴۶
۱۳۸۵/۰۹/۱۳
تضمین سلامت انتخابات از نگاه ابطحی:

حضور مردم مانع دخالت دولت می‌شود

۲۰:۴۶
۱۳۸۵/۰۹/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، ابطحی در خصوص تضمین سلامت دو انتخابات پیش روی شوراها و خبرگان رهبری به خبرنگار سیاسی آفتاب می‌گوید: «قبل از این دوره همواره دو تفکر و جریان سیاسی در دولت و شورای نگهبان حضور داشته که دارای تفاوت‌های جدی بوده‌اند و این امر ضمانت بیشتری برای سلامت انتخابات می‌داد اما این اولین دوره‌ای است که شاهد یکپارچگی در دستگاه دولت و نهادهای مسئول انتخابات هستیم که باعث بروز نگرانی‌های بسیار می‌شود.» 

ابطحی در عین حال معتقد است که حضور جدی و گسترده مردم باعث افزایش سلامت انتخابات می‌شود و دست برخی اجزای دولتی را از دخالت احتمالی در انتخابات کوتاه می‌کند. 

ابطحی در خصوص تأثیر رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما بر تضمین سلامت انتخابات خاطر نشان می‌کند: «رسانه ملی صدا و سیما تاکنون یک جانبه عمل کرده و بی‌طرفی آن رعایت نشده و بیشتر به گونه‌ای جناحی عمل نموده است اما این گونه عملکردهای یک طرفه  تأثیرات اجتماعی جدی نخواهند گذاشت و این گونه رفتارها نیز دیگر برای مردم جایی ندارد.» 
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha