کد خبر: ۵۴۴۵۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰

فردی که سه سال پیش پدر و مادر همسر خود را کشته بود، پای چوبه دار بخشیده شد

آفتاب‌‌نیوز :
 دادستان عمومی و انقلاب ریگان گفت: فردی که سه سال قبل در این شهرستان اقدام به قتل پدر و مادر همسر خود کرده و به قصاص محکوم شده بود، صبح امروز (یکشنبه ) به حرمت ماه محرم با گذشت اولیای دم، بخشیده شد.

علی سخنگو گفت: فرزندان مقتول ، ' س - ا' ، قاتل پدر و مادرشان را که سه سال قبل به علت اختلافات خانوادگی به قتل رسانده بود و قرار بود که نامبرده در یکی از روستاهای ریگان قصاص شود را به حرمت ایام پیش روی محرم بخشیدند. 

ولی دم ' ع- ق ' که فردی از اعضای هیات مذهبی است در خصوص این علت بخشودگی قاتل گفت: گرچه هنوز داغ پدر و مادرم را در سینه دارم و در این چند سال سختی های روحی و روانی زیادی متحمل شدم اما با توجه به فرارسیدن ماه محرم و ایام عزاداری اربابم امام حسین (ع )از قاتل گذشت می کنم تا مراسم های عزاداری ایام محرم در روستای مان بدون دغدغه و حاشیه برگزار شود. 

او گفت: امید دارم قاتل نیز توبه کند و هدایت شود و با عبرت گرفتن از اتفاقات گذشته فردی مفید برای جامعه باشد . 

شهرستان ریگان در 285کیلومتری شرق کرمان قرار دارد.

منبع: ایرنا 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۸
0
0
بابا بخشش ، فكر نكنم طبيعت گذشت كند براي كسي كه ريشه هايب خود را بريده باشد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین