پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۵۵
کد خبر:۵۴۴۶۷۱
۰۰:۰۷
۱۳۹۷/۰۶/۱۹

واکنش برانکو به حضور جاسوسش در تمرین نساجی!

باشگاه نساجی مازندران، مدعی شد که سرمربی کروات تیم پرسپولیس به صورت نامحسوس از تمرینات شاگردان جواد نکونام فیلمبرداری کرده و اطلاعاتی را جمع آوری نموده است.
۰۰:۰۷
۱۳۹۷/۰۶/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
ساعاتی پیش باشگاه نساجی مازندران با انتشار تصویری از فردی که داخل ماشین حضور داشت، مدعی شد که سرمربی کروات تیم پرسپولیس به صورت نامحسوس از تمرینات شاگردان جواد نکونام فیلمبرداری کرده و اطلاعاتی را جمع آوری نموده است.

برانکو ایوانکوویچ در واکنش به این خبر جنجالی مطرح شده گفت: ما آنالیزورهای خوبی داریم و همه چیز را از تیم نساجی می‌دانیم و طبیعتا احتیاجی به این کارها نخواهیم داشت و وارد این بازی‌های بچگانه نمی‌شویم. این کار را قبل از مسابقه مقابل الدحیل و السد هم نکرده‌ایم و هیچگاه انجام نخواهیم داد.

وی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه ما امکان انجام این کار را نداشتیم که کسی را بر سر تمرینات بفرستیم اما مثل همیشه که بر روی همه حریفان خود جدی هستیم بر روی نساجی هم به صورت جدی کار کردیم و آماده مسابقه با این تیم هستیم. نساجی؛ در حال حاضر مهم‌ترین بازی ماست نسبت به الدحیل و تمام برنامه ما برای همین بازی است.

تیم پرسپولیس تهران روز چهارشنبه از ساعت 20:40 در ورزشگاه آزادی به مصاف نساجی مازندران می‌رود و دیدار هفته ششم خود را با این تیم برگزار می‌کند.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha