تهران قهرمان کاراته ناشنوایان شد
سومین دوره مسابقات قهرمانی کشور کاراته ناشنوایان در بخش مردان با قهرمانی تیم تهران پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری آفتاب، سومین دوره مسابقات قهرمانی کشور کاراته ناشنوایان در بخش مردان با حضور ۵۰ کاراتهکا از ۱۱ استان در دو بخش کاتا و کومیته در استان مرکزی برگزار شد و در پایان تیم تهران قهرمان شد و تیم مرکزی و گیلان در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
در بخش کاتا حمید مهدینژاد از تهران اول شد. دانیال غلامپور از خوزستان در جایگاه دوم قرار گرفت و پوریا نیک فرجام از تهران و مصطفی حسنپور از تهران در جایگاه سوم ایستادند.
در کومیته و در وزن ۶۰- کیلوگرم میلاد صادقزاده از تهران اول شد. امیر ارسلان احدی از گیلان دوم شد و رضا شعبانی از مازندران و داود بافنده از آذربایجان شرقی مشترکا سوم شدند.
در وزن ۶۷- کیلوگرم علیرضا کشانی از مرکزی اول شد. محمد خدایار از البرز در جایگاه دوم ایستاد و حمید مهدینژاد از تهران و مهدی سوری از قم مشترکا سوم شدند.
به گزارش ایسنا، در وزن ۷۵- کیلوگرم کامران رضایینژاد از گیلان اول شد. مصطفی حسنپور از تهران در جایگاه دوم قرار گرفت و سیداحمد موسوی از لرستان و ابراهیم پورکاشانی از تهران مشترکا سوم شدند.
در وزن ۸۴- کیلوگرم حسین تبرته فراهانی از مرکزی اول شد. حسین افشاری از آذربایجان شرقی در جایگاه دوم ایستاد و علی میرقیصری از قم و عنایت زارع از لرستان مشترکا سوم شدند.
در وزن ۸۴+ کیلوگرم سیدمرتضی جدایی از قم اول شد. مصطفی بپاپی از لرستان در جایگاه دوم قرار گرفت و سیدعلی جدایی از قم و سید مجتبی شریعتزاده از قم سوم شدند.