کد خبر: ۵۴۶۳۳
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۸۵ - ۱۲:۰۱

الربیعی: ایران و سوریه کم کاری می‌کنند

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش خبرگزاری رویترز مشاور امنیت ملی عراق در یک همایش امنیتی در بحرین به خبرنگاران گفت: «90 درصد از تروریست‌های انتحاری در فرودگاه دمشق به زمین می‌نشینند، بعد از آن ناپدید می‌شوند و از طریق مرزها وارد عراق می‌شوند». 

الربیعی در ادامه اظهارات خود با اشاره به هشدار عربستان مبنی بر احتمال گسترش خشونت‌های فرقه‌ای به سایر کشورها در منطقه گفت: «اگر همسایگان عراق به حمایت از افراط‌گرایی ادامه بدهند چنین امری تحقق می‌یابد». 

بنابر اظهارات الربیعی همسایگان عراق به این کشور در تامین ثبات و امنیت کمک نمی‌کنند و تعدادی از همسایگان عراق به شورشیان کمک‌های لجستیکی و نظامی برای افزایش خشونت‌‌های فرقه‌ای می‌کنند. 

ادعاهای الربیعی مبنی بر عدم حفاظت ایران و سوریه از مرزهای خود در حالی صورت می‌گیرد که وی در اظهارات هفته‌های اخیر خود اعلام کرده بود که بغداد هیچ مدرکی دال بر حمایت یا همکاری ایران با القاعده یا شورشیان در این کشور ندارد. الربیعی همچنین گفته بود که ایران خود یکی از مهمترین قربانیان تروریسم است و نمی‌توان برای ایران چنین نقشی قائل شد. 

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور ایران در سفر اخیر جلال طالبانی همتای عراقی خود به تهران تاکید کرده بود که امنیت عراق امنیت ایران است و تهران هر کمکی که از دستش بر آید برای تقویت امنیت عراق انجام می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین