پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۴۷۲۱۹
۰۳:۱۴
۱۳۹۷/۰۷/۰۲

طالبان دیدار با مقامات آمریکایی در بگرام و دوبی را رد کرد

سخنگوی طالبان اعلام کرد که گزارش‌ها درباره دیدار برخی اعضای ارشد این گروه با مقام‌های آمریکایی در بگرام و دوبی واقعیت ندارد.
۰۳:۱۴
۱۳۹۷/۰۷/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
در بیانیه طالبان آمده است، رسانه‌ها به نقل از منابع نامعلوم گزارش‌هایی را منتشر کرده‌اند که بر اساس آن برخی از سران طالبان با آمریکایی‌ها در بگرام دیدار کرده‌اند و سفر این اعضا از شهر کویته به بگرام صورت گرفته است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان ضمن رد هرگونه تماس بین نمایندگان این گروه و آمریکایی‌ها در بگرام، خاطرنشان کرد: برای فعالیت‌های سیاسی، آدرس رسمی دفتر سیاسی طالبان در قطر برای همه معلوم است و جهانیان از جمله آمریکا می‌توانند با آن تماس بگیرند و یا به آنجا بروند.

به گفته او، چند روز پیش نیز خبر مشابهی منتشر شده بود که بر اساس آن، عده‌ای خود را نماینده طالبان معرفی کرده و در دوبی با آمریکایی‌ها دیدار کرده‌اند که این خبر نیز کاملا نادرست بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری صدای افغان، سخنگوی طالبان گفت: آمریکایی‌ها باید درک کنند که این‌گونه تلاش‌ها و تماس‌های جعلی بر روند اصلی گفت‌وگوها آسیب جدی وارد می‌کند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
طالبان آمریکا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۲
عقب مانده های روزگار
پاسخ