پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۴۷۶۵
۱۴:۳۶
۱۳۸۵/۰۹/۲۱
به اسم اصولگرایی می‌خواهند بزنند و ببرند!

موتلفه هم منتقد «حامیان دولت» است

۱۴:۳۶
۱۳۸۵/۰۹/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،  به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، حبیبی دبیر کل مؤتلفه در سخنانش با تاكید بر این كه «در انتخابات شوراها تمام همت‌ ما وحدت اصولگرایان در یك فهرست بود»، توضیح داد: دستور تشكیلاتی دادیم كه دبیران استان‌ها فهرست جدا از اصولگرایان ندهند، یك اختیار كامل هم دادیم كه اگر مجموع اصولگرایان فهرستی در كنار هم قرار گرفتند ولو یك نفر از مؤتلفه‌ هم در لیست نبود آن را امضا كنید. 

حبیبی با اشاره به ارائه چند لیست از سوی اصولگرایان در مقابل فهرست واحد اصلاح‌طلبان، تصریح كرد: تا شب گذشته به دنبال فهرست واحد بودیم؛ اما برخی برای وحدت ضرورتی ندیدند و در این میان ما با غرور و سردی مواجه شدیم و این كه برخی وفاق بین اصولگرایان را ضروری نمی‌دانند و تنها می‌خواهند بزنند و ببرند. ما این را قبول نداریم. 

وی از عوامل چنددستگی اصولگرایان پرسید: «اگر مجموعه ما در شورای هماهنگی دور هم جمع نمی‌شدند و لیست شورای شهر دوم را آماده نمی‌كردند آیا اصولگرایان به پیروزی می‌‌رسیدند؟» 

همچنین، عسگراولادی نیز در این گردهمایی انتخاباتی، انتخابات پیش‌رو را «امتحانی بزرگ» نامید و در خصوص لیست كاندیداهای جبهه پیروان خط امام و رهبری (راست سنتی) گفت: اگر دوست دارید اصولگراها در شوراها باشند، نباید گفته شود فقط آن اصولگرایی كه من قبول دارم باید باشد این انگیزه الهی‌اش چه می‌تواند باشد، این خطر است. 

عسگراولادی همچنین مدعی شد: «رسانه‌های بیگانه به طور علنی و مخفی به گونه‌ای عمل كردند كه اصولگراها به فهرست واحد نرسند».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha