پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۴۸۲۰
۱۵:۱۳
۱۳۸۵/۰۹/۲۲

تاکید رهبری بر حضور گسترده مردم در انتخابات

۱۵:۱۳
۱۳۸۵/۰۹/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز، ایشان مساله انتخابات را از دو جنبه حائز اهمیت دانستند و افزودند: حضور هر ملتی در عرصه انتخابات و صحنه انتخاب، نشانه زنده بودن و خودآگاهی آن ملت است و مردم ایران نیز با استفاده از فرصتی كه انتخابات متعدد در كشور ایجاد كرده است، همواره رأی و عزم خود را به كرسی نشانده‌‏اند كه این پدیده مهم و مبارك، نشانه زنده بودن و آگاهی این ملت است. 

آیت‌‏الله خامنه‌‏ای تحقق نظر و آرمان اكثریت را دومین جنبه اهمیت انتخابات خواندند و خاطرنشان كردند: انتخابات محل بروز و تحقق خواست اكثریت است و در انتخابات روز جمعه نیز این مهم، محقق خواهد شد. 

ایشان در تبیین اهمیت دو انتخابات 24 آذر، انتخابات مجلس خبرگان را از مهمترین انتخابات كشور ارزیابی كردند و افزودند: مجلس خبرگان باید از انسان‌‏های امین، عاقل، صالح، خیرخواه و مورد اعتماد مردم تشكیل شود و همیشه آماده باشد تا در لحظه نیاز، كار بزرگ خود یعنی انتخاب رهبر را به خوبی انجام دهد بنابراین برای این مجلس مهم، باید بالاترین سطح انتخاب صورت گیرد. 

رهبر انقلاب اسلامی مردم را به شناسایی و انتخاب نامزدهای شایسته برای مجلس خبرگان توصیه كردند و افزودند: اگر شناخت از نامزدها وجود نداشت، می‌‏توان از راهنمایی افراد مؤمن و مطمئن كه معرفی آنها برای انسان حجت شرعی باشد، استفاده كرد، به شرط اینكه این اشخاص فقط برای ادای وظیفه، كاندیداهای مورد اطمینان را معرفی كنند و به دنبال مسائل دنیوی، سیاسی یا جنجال و هیاهو نباشند. 

ایشان همچنین با اشاره به اهمیت انتخابات شوراهای اسلامی، بر ضرورت تدین، امانتداری و صداقت اعضای شوراها تأكید و به مردم توصیه كردند: اشخاصی را به شوراها بفرستید كه علاوه بر برخورداری از این سه ویژگی اصلی، كارآمد، فعال و درصدد خدمت به مردم باشند كه در این صورت بسیاری از مشكلات شهری و زندگی روزمره مردم حل خواهد شد. 

آیت‌‏الله خامنه‌‏ای با اشاره به تلاش همیشگی دشمنان ملت ایران برای دلسرد كردن مردم از حضور در پای صندوق های رأی، افزودند: كسانی كه ادعای طرفداری از مردمسالاری و دموكراسی دارند، در صددند در سایه كاهش حضور مردم ایران در انتخابات، نهادهای متكی بر مردمسالاری دینی را تضعیف و از این طریق جمهوری اسلامی ایران را متهم كنند اما ملت با شناخت اغراض دشمنان اسلام و ایران، آنان را مثل همیشه ناكام می‌‏گذارد. 

ایشان حضور آگاهانه مردم را در انتخابات روز جمعه، تجلی دوباره رشد و هوشیاری و آمادگی ملت ایران در افكار عمومی جهانیان برشمردند و تأكید كردند: به یاری پروردگار روز جمعه «زن و مرد و پیر و جوان» و همه قشرهای ملت، با حضور پرشور و مصمم در انتخابات، صندوق‌‏های رأی را پر می‌‏كنند و فصل تازه و نوینی در مدیریت این بخش‌‏ها به وجود خواهد آمد. 

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اقدامات و تمهیدات بسیار خوب مسوولان و دست‌‏اندركاران برای برگزاری هرچه بهتر و با شكوه‌‏تر انتخابات 24 آذر افزودند: اكنون نوبت مردم است كه كار انتخابات را با حضور و اراده خود به كمال برسانند تا خداوند نیز به بركت «عزم و اراده» و نیت صادقانه ملت، بركات بیشتری را در انتخابات خبرگان و شوراهای اسلامی شامل حال كشور و ملت كند. 

ایشان حضور ملت ایران را در صحنه‌‏های اداره كشور، پدیده‌‏ای بسیار برجسته و ممتاز برشمردند و خاطرنشان كردند: حضور درخشان ملت در همه انتخابات 27 سال گذشته همواره نشان‌‏دهنده اعتقاد عمیق ملت و نظام به دخالت مردم در سرنوشت كشور بوده است اما بركات، آثار، عمق و گستره حضور ملت ایران در اداره كشور تنها به انتخابات محدود نمی‌‏شود و روند پیشرفت روزافزون كشور و ارتقای موقعیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان از جمله آثار این حضور تعیین‌‏كننده است. 

آیت‌‏الله خامنه‌‏ای، پافشاری ملت ایران را بر حق برخورداری از انرژی هسته‌‏ای، تجلی خواست ملی و نمونه‌‏ای از حضور آگاهانه مردم در صحنه دانستند و تأكید كردند: در مساله انرژی هسته‌‏ای، قدرت‌‏های بین‌‏المللی اصرار داشتند كه ایران نباید به این فناوری پیشرفته دست یابد اما ملت ایران یكپارچه بر دارا بودن این حق پافشاری كرد و در نتیجه خود را به مرحله بسیار پیشرفته‌‏ای رساند كه البته این پایان كار نیست و ملت ایران در این زمینه به پیشرفت‌‏های بیشتری نیز دست خواهد یافت. 

رهبر انقلاب اسلامی، بی‌‏تفاوت نبودن آحاد مردم به مسائل اساسی كشور، حساسیت عمومی به روند پیشرفت ایران، تأكید مردم بر پایبندی مسوولان به ارزش‌‏های اسلامی و انقلابی و نیز حساسیت و دغدغه مردم درباره مسائل جهانی و منطقه‌‏ای از جمله عراق، لبنان و فلسطین را نشانه‌‏های حضور مردم در صحنه و زنده بودن ملت دانستند و خاطرنشان كردند: امروز مردم صاحب و تصمیم‌‏گیر اصلی كشور هستند و این امر آینده ایران را تضمین می‌‏كند. 

آیت‌‏الله خامنه‌‏ای با تجلیل از وحدت ملی ایرانیان، افزودند: آحاد مردم به خصوص جوانان و به‌‏ویژه قشر تحصیل‌‏كرده، فردای روشن ایران را با فكر و اراده و اقدام خود می‌‏سازند كه شرط موفقیت در این راه تقویت «اراده و عزم و اتحاد ملی» است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha