پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
۰۷:۴۱
کد خبر:۵۴۸۶۲۲
۰۸:۰۶
۱۳۹۷/۰۷/۱۰
کاهش قیمت ارز با ورود دلارهای خانگی

دیروز در بازار ارز چه‌خبر بود؟+تصاویر

دیروز در بازار ارز چه‌خبر بود؟+تصاویر
بازار ارز از بعدازظهر دوشنبه شاهد رفت و آمد افرادی است که این روزها برای حفظ دارایی خود دلار خریده‌اند.
۰۸:۰۶
۱۳۹۷/۰۷/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،
بازار ارز از بعدازظهر دوشنبه شاهد رفت و آمد افرادی است که این روزها برای حفظ دارایی خود دلار خریده‌اند، فارغ از اینکه آنقدرها هم این بازار قابل اطمینان نبوده و مشخص نیست که دلارهای خریداری شده آن‌ها بتواند سود منطقی برایشان به ارمغان آورد. 

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ همچنین خبرگزاری تسنیم در گزارشی از وضعیت بازار ارز و سکه در سراسر کشور نوشته است: مشاهدات میدانی از ‌بازار فروش دلار، ‌حکایت از ‌سقوط قیمت دلار دارد.

در پی تحولات بازار آزاد، علاوه بر افت شدید دلار، سکه نیز ‌با کاهش مواجه شد.

براساس گزارش‎ها از برخی شهرهای کشور، نشانگر صف مردم برای فروش دلارهای خانگی و تغییر تابلوهای صرافی نیز تغییر قیمت دلار در بازار را نشان می‌دهد.

گزارش‎ها  از صرافی‌های سطح شهرها بیانگر افزایش چشمگیر حضور افرادی است که برای فروش دلارهای خود به صرافی‌ها هجوم آورده‌اند.

گزارش از سطح بازار مشهد، حکایت از دلار 8 هزار تومانی در سطح شهر دارد که این موضوع مردم را برای فروش زودتر به چالش کشیده است.

بازار غیر رسمی دلار فروشان در خیابان امام خمینی مشهد حکایت از هجوم فروشندگان دلارهای خانگی برای فروش دلار حکایت دارد.

دلال ها دلار را از فروشندگان خانگی به قیمت کمتر از 11500 تومان خرید می‌کنند.

همچنین گزارش‎ها از کرج نیز از ‌هجوم مردم به صرافی‌ها و کاهش شدید نرخ دلار حکایت دارد که در پی هجوم فروشندگان دلار در کرج، صرافی‌ها بسته شدند.

گزارش از سطح شهر اهواز نیز از صف طولانی فروشندگان دلار حکایت دارد.

در شیراز ازدحام فروشندگان دلار در سطح شهر بسیار شدید است.

در تبریز نیز فروشندگان دلار در خیابان دارایی تجمع کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۰
امیدوارم انقدر بیاد پایین که بساط این دلالا و دلال بازیا جمع بشه.انقدری که صرافیها هم تعطیل کنن برند دنبال یه کار تولیدی.اصلا مشکل اقتصاد ما همین دلالا و کارگزارای اونان.وقتی یه کم توجه کنی میبینی دلالا از همین صرافیا تغذیه میشن و آدم همونان
پاسخ